Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Έρχονται σημαντικές αλλαγές στους αλγόριθμους κατάταξης αποτελεσμάτων του Google Search

1 min read
gettyimages 1237940009 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο Danny Sullivan, υπεύθυνος στον τομέα αναζήτησης της Google, φέρεται να είπε ότι έρχονται σημαντικές αλλαγές στους αλγόριθμους κατάταξης αποτελεσμάτων της αναζήτησης της Google.

Όλα αυτά τα ανέφερε σε μια εκδήλωση την περασμένη Παρασκευή, όπου φέρεται να είπε ότι αυτές οι «μεγάλες αλλαγές» έρχονται και ότι κάποιες συσκευές μπορεί να χρειαστεί να «κουμπώσουν».

Ο Danny Sullivan μετά τη δημοσίευση αυτής της ιστορίας απάντησε στο X λέγοντας: «Μίλησα για διάφορα πράγματα τα οποία μας τα έχουν θίξει οι ίδιοι οι χρήστες, όπου θέλουν να δουν τα αποτελέσματά μας να βελτιώνονται ή όπου σκέφτονται «σίγουρα, το διόρθωσες αυτό, αλλά τι γίνεται τώρα;…».

Ενημερώνουμε συνεχώς την αναζήτηση για να βεβαιωθούμε ότι σας βοηθάμε να βρείτε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Την επόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσουμε την πολύ σημαντική ενημέρωση “χρήσιμου περιεχομένου” όπου θα αποκλείονται σελίδες χαμηλής ποιότητας και περιεχομένου.

Για παράδειγμα, με τη νέα αναβάθμιση θα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με μια νέα ταινία και αν δείτε διάφορα άρθρα με σχόλια και κριτικές για την ταινία, από άλλους ιστότοπους όπως και περισσότερα αποτελέσματα με μοναδικές, αυθεντικές πληροφορίες, που πιθανόν να μην έχετε δει ποτέ.

Σίγουρα είναι προγραμματισμένο να γίνουν κάποιες αλλαγές στον αλγόριθμο αναζήτησης της Google όσο και στα αποτελέσματα κατάταξης αναζήτησης το θέμα είναι όμως πότε;

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεώτερο

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα