23 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

SpotyPal: Το νέο σου bluetooth φιλαράκι που δεν θα σε αφήσει να χάσεις ποτέ ξανά τα προσωπικά σου αντικείμενα!

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ο σοφός μας λαός λέει, ” Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι…. τι περιμένεις;”

Πόσες φορές σας έχει τύχει να έχετε χάσει ή να έχετε ξεχάσει που έχετε αφήσει τα κλειδιά του σπιτιού ή του αυτοκινήτου και να τρέχετε πανικόβλητοι για να τα βρείτε, ή το πορτοφόλι, το τσαντάκι και γενικότερα τα προσωπικά σας αντικείμενα ή ακόμα και την ημερομηνία επετείου σας; (Εντάξει εδώ τα πράγμα σοβαρεύουν, αυτό καλόν θα είναι να το θυμάστε αλλιώς δεν θα σας βλέπω καλά).

Τη λύση σε όλο αυτά τα καθημερινά μας προβλήματα, έρχεται να μας τη δώσει το ψηφιακό μας bluetooth (“φιλαράκι” το λέμε εμείς) tracker με την ονομασία SpotyPal.

Το SpotyPal είναι μία Bluetooth συσκευή που με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του smartphone μας, σας βοηθάει να βρείτε τα χαμένα σας αντικείμενα και όχι μόνο!

Διαβάστε παρακάτω τι κάνει και σίγουρα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Two-way Separation Alert: Εάν ξεχάσεις τα αντικείμενά σου και απομακρυνθείς μερικά μέτρα, τότε το smartphone σου θα αρχίσει να χτυπάει για να σε υπενθυμίσει και να επιστρέψεις να τα πάρεις έγκαιρα. Το καλύτερο είναι ότι αν ξεχάσεις το τηλέφωνό σου, τότε το SpotyPal θα αρχίσει να κουδουνίζει ώστε να επιστρέψεις να το πάρεις άμεσα. Σίγουρα ο πιο εύκολος τρόπος για να μην ξεχάσει πουθενά και ποτέ ξανά το τηλέφωνο σου.

Τελευταία τοποθεσία της συσκευής στον χάρτη: Τι γίνεται αν δεν θυμάστε πού αφήσατε τα κλειδιά σας ή πού σταθμεύσατε το αυτοκίνητό σας; Πάρτε το τηλέφωνό σας και ελέγξτε τον χάρτη για να δείτε την τελευταία γνωστή τοποθεσία του αντικειμένου που λείπει ή πού σταθμεύσατε το αυτοκίνητό σας.

Panic Button: Μια ακόμη πολύ σημαντική λειτουργία του SpotyPal που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κουμπί πανικού σε περίπτωση κινδύνου ή ανάγκης. Δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο να βγάλεις το smartphone σου από την τσέπη ή την τσάντα ώστε να καλέσεις κάποιον για βοήθεια. Απλά πάτησε το κουμπί του SpotyPal και αυτό θα συνδεθεί αυτόματα με το smartphone σου για να στείλει SOS ειδοποίησεις σε όσους επιθυμείς μαζί με την τοποθεσία σου.

Ο πιο εύκολος τρόπος να ειδοποιήσεις αυτους που χρειάζεσαι όταν τους χρειάζεσαι!

Βρείτε τα χαμένα σας αντικείμενα: Χάνετε συχνά χρόνο ψάχνοντας το πορτοφόλι ή τα κλειδιά σας; Όχι πια! Απλά, χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας και βρείτε τα αμέσως!

Βρείτε το Smartphone σας: Ένα από τα χειρότερα συναισθήματα είναι όταν συνειδητοποιείτε ότι έχετε αφήσει το τηλέφωνό σας κάπου και δεν μπορείτε να το βρείτε. Μην ανησυχείτε, χρησιμοποιήστε το SpotyPal και βρείτε αμέσως, ακόμα κι αν είναι σε σίγαση!

Μοιραστείτε τη συσκευή σας: Μοιράζεστε τα κλειδιά του σπιτιού σας ή του αυτοκινήτου σας με το σύντροφό σας? Το SpotyPal είναι απόλυτα εχέμυθο και σίγουρα δεν πρόκειται να πεί τίποτα σε κανέναν, όμως το σημαντικό εδώ είναι ότι επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να χρησιμοποιούν την ίδια συσκευή!

Λειτουργία Αφύπνισης: Χρησιμοποιήστε το ξυπνητήρι στην εφαρμογή και το SpotyPal θα σας ξυπνήσει. * προσωρινά διαθέσιμο μόνο για συσκευές Android.

Crowd Finding: Εάν χάσατε κάποιο αντικείμενό σας μην ανησυχείτε. Υπάρχουν ακόμα πολλές δυνατότητες να το βρείτε. Αναφέρετέ το στην Crowd-Finding κοινότητα για να σας βοηθήσει να το βρείτε. Είναι καλύτερο όταν βοηθάμε ο ένας τον άλλον, ειδικά όταν δεν έχετε να κάνετε κάτι σχετικά με αυτό.

Nearby Alert: Σε όλους μας έχει συμβεί να ψάχνουμε τα κλειδιά μας, να ξέρουμε πως είναι κάπου μέσα στο χώρο που ψάχνουμε αλλά είναι τόσο μεγάλος που δε τα βρίσκουμε όσες προσπάθειες και αν κάναμε. Σταματήστε να αγχώνεστε για τα πολύτιμα αντικείμενα σας. Το SpotyPal θα σας ειδοποιήσει άμεσα όταν θα είναι και πάλι κοντά σας!

Not to forget λίστες: Δημιουργήστε λίστες με αντικείμενα που θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας και βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει τίποτα πίσω.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσα πράγματα μπορεί να κάνει γι αυτό και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε στην επίσημη ιστοσελίδα https://www.spotypal.com/el/

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα