18 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η MSI επεκτείνει το δίκτυο διανομής της με την OKTABIT

1 min read
ntXGqwgQ | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η συνεργασία περιλαμβάνει τα δημοφιλή gaming laptops που συνδυάζουν τις τεχνολογικές καινοτομίες της MSI καθώς και τις business λύσεις.

Η MSI, κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογίας business, design και gaming, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία OKTABIT για την διανομή των laptops στην ελληνική αγορά. 

Η συνεργασία με την εταιρεία OKTABIT, ξεκινά με την άμεση διάθεση της νέας σειράς φορητών υπολογιστών MSI, που βασίζεται στους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® 11th Gen H series και στη σειρά καρτών γραφικών NVIDIA® GeForce RTX™ 3080. Ανάμεσα στα νέα laptop και notebook βρίσκονται τα Creator Z16/M16/17, GE76/66 Raider, GP76/66 Leopard, GS76/66 Stealth, Pulse GL76/66, Sword 17/15 και Katana GF76/66.

Με προσανατολισμό τόσο για την αγορά business, όσο και creative, η νέα σειρά φορητών υπολογιστών της MSI αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της εταιρείας στην τέχνη σε όλες της τις μορφές. Η MSI δεν παρουσιάζει μόνο επιδόσεις αλλά και καινοτόμο σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών. Είτε πρόκειται για gamers είτε για απαιτητικές εργασίες, στο γραφείο ή εν κινήσει, η MSI είναι πραγματικά φιλόδοξη να επεκτείνει τη γκάμα της για να βελτιώσει την καθημερινή εμπειρία κάθε χρήστη. 

 «Η MSI έχει σημαντικά πλάνα για την ελληνική αγορά κατά την τρέχουσα χρονιά, με πρώτο στόχο την ανάπτυξη των άμεσων συνεργατών της. Σε αυτό το πνεύμα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνεται σήμερα επίσημα η έναρξη της συνεργασίας με την OKTABIT, ένα ποιοτικό διανομέα με μεγάλη εμπειρία στο κανάλι.», δήλωσε ο κος Γιάννης Λουσίδης, business development manager της MSI στην Ελλάδα. 

«Η συμφωνία για τη διανομή των φορητών υπολογιστών της MSI εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής της ΟΚΤΑΒΙΤ να ενισχύει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο και τις λύσεις που προσφέρει στην ελληνική αγορά. Η συνεργασία μας περιλαμβάνει τα δημοφιλή gaming laptops που συνδυάζουν τις τεχνολογικές καινοτομίες της MSI και τη δέσμευσή της στην αισθητική καθώς και τις business λύσεις, με τις επιδόσεις και την φορητότητα που χρειάζεται ο επαγγελματίας χρήστης. H OΚΤΑΒΙΤ στα 29 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά πληροφορικής ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνεργατών της και με τη νέα συμφωνία στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της», τόνισε η κα Κωνσταντίνα Τσαούση, Εμπορική Διευθύντρια της OΚΤΑΒΙΤ.

MSI Twitch:        twitch.tv/msigaming

MSI GAMING:    https://www.msi.com/

MSI Facebook:    https://www.facebook.com/MSIGaming

MSI Instagram:    https://www.instagram.com/msigaming/

MSI YouTube:     https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal

MSI Twitter:     https://twitter.com/msitweetsΕγγραφείτε στο MSI RSS Feeds μέσω του https://www.msi.com/rss για νέα σε πραγματικό χρόνο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα