17 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung: Σχεδιάζει τηλεχειριστήρια με ηλιακά πάνελ με την ονομασία Solar Cell [CES 2021]

1 min read
solar cell samsung | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η φετινή CES 2021 μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ο λόγος φυσικά για τη Samsung η οποία εκτός από μια σειρά από νέες τηλεοράσεις, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον τηλεχειριστήριο με ηλιακά πάνελ!

Το ηλιακό τηλεχειριστήριο Solar Cell μπορεί να τροφοδοτείται είτε από εσωτερικό φωτισμό είτε από τον ήλιο είτε από USB εάν ξεμείνετε από τα δύο προηγούμενα.

cwelch210104 4356 0010 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
the verge

Σύμφωνα με τη Samsung, το τηλεχειριστήριο είναι πολύ φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς το 24% των 31 γραμμαρίων πλαστικού είναι κατασκευασμένο από «ανακυκλωμένο τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο» όπως επίσης από τη συγκεκριμένη τεχνολογία εξοικονομούνται πάνω από 99 εκατομμύρια μπαταρίες AAA για επτά χρόνια.

Εντάξει το παραπάνω νούμερο μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό αφού θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αρχικά επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, αλλά όπως και να έχει ένα τηλεχειριστήριο με ηλιακή ενέργεια θα μείωνε τουλάχιστον την εξάρτηση από αυτές.

Η Samsung κάνει νέα στροφή με καινοτόμα προϊόντα ακόμα πιο φιλικά προς το περιβάλλον και υπόσχεται ότι όλες οι τηλεοράσεις της Samsung το 2021 θα συνοδεύονται από το ηλιακό τηλεχειριστήριο Solar Cell.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα