28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τι ισχύει τελικά για τον φορτιστή στο Xiaomi Mi 11

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ύστερα από την χθεσινή παρουσίαση του Mi 11, η Xiaomi έρχεται σήμερα να ξεκαθαρίσει όλη την παραφιλολογία που έχει σχηματιστεί γύρω από τον φορτιστή.

Σύμφωνα με δήλωσή της στην ιστοσελίδα Android Authority,η Xiaomi αναφέρει ότι η χθεσινή ανακοίνωσή της στο κοινωνικό δίκτυο Weibo, αφορούσε μόνο τους κινέζους χρήστες διευκρινίζοντας ότι:  

Η αφαίρεση του φορτιστή από τη συσκευασία του Mi 11 αφορά μόνο την αγορά της Κίνας. Η Xiaomi θα προσφέρει 2 εκδόσεις της συσκευής, μία η οποία θα περιέχει μόνο το smartphone και μία δεύτερη η οποία εκτός από το smartphone θα περιλαμβάνει σε ξεχωριστή συσκευασία και τον GaN φορτιστή των 55W. Η τιμή των δύο εκδόσεων θα είναι η ίδια (CNY3,999). 

Έτσι όπως όλα δείχνουν, η Xiaomi θα ακολουθήσει με το Mi 11 μια πιο φιλική πολιτική προς τους καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν το κορυφαίο της smartphone χωρίς φoρτιστή αν έχουν οικολογικές ανησυχίες ή απλά έχουν ήδη κάποιο φορτιστή στην κατοχή τους.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση της Apple που κυκλοφόρησε το Φθινόπωρο τη σειρά iPhone 12 χωρίς να περιλαμβάνεται φορτιστής σε κανένα από τα 4 μοντέλα, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Samsung με την επερχόμενη σειρά Galaxy S21 που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο.  Μένει να δούμε αν η απόφαση της κινεζικής εταιρείας αφορά μόνο το Mi 11, και αν αυτή θα επηρεάσει τις άλλες σειρές smartphone που κυκλοφορεί όπως τα Redmi, Redmi Note και Mi Note.

πηγή insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα