23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Netflix, η CD PROJEKT RED και η STUDIO TRIGGER θα συνεργαστούν για την παγκόσμια παραγωγή του Anime “CYBERPUNK: EDGERUNNERS”

1 min read
pasted image 0 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Netflix, η CD Projekt Red και η Studio Trigger ανακοινώνουν μια ολοκαίνουργια πρωτότυπη σειρά άνιμε, το CYBERPUNK: EDGERUNNERS, με φόντο το ίδιο σύμπαν του επερχόμενου παιχνιδιού “Cyberpunk 2077”. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2022. 

5oN3iXhvTHaiBfltnBszdfpga6t3J9v4KAZpNaQXRS11 n1ap | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το CYBERPUNK: EDGERUNNERS αφηγείται σε 10 επεισόδια μια αυτόνομη ιστορία για ένα παιδί του δρόμου που προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν μελλοντικό κόσμο, εμμονικό με την τεχνολογία και τη σωματική αλλαγή. Επειδή κινδυνεύει να χάσει τα πάντα, αποφασίζει να παραμείνει ζωντανός και να γίνει edgerunner, ένας παράνομος μισθοφόρος γνωστός και ως κυβερνοπάνκ.

Η CD Projekt Red, η εταιρεία πίσω από το βιντεοπαιχνίδι “Cyberpunk 2077”, έχει αναλάβει την παραγωγή της σειράς, μαζί με μια δημιουργική ομάδα καλλιτεχνών από τα “The Witcher 3: Wild Hunt” και “Cyberpunk 2077”. Η ομάδα της CD Projekt Red ετοιμάζει αυτήν τη νέα σειρά από το 2018.

image1 scaled | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η αναγνωρισμένη ιαπωνική εταιρεία παραγωγής κινουμένων σχεδίων Studio Trigger θα προσφέρει το στούντιό της για τη δημιουργία της σειράς και θα ζωντανέψει το “Cyberpunk” με το χαρακτηριστικό της, ζωηρό ύφος. Ο Χιρογιούκι Ιμαΐσι (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) θα υπογράψει τη σκηνοθεσία της σειράς σε συνεργασία με τον βοηθό σκηνοθέτη Μασαχίκο Οτσούκα (Gurren Lagann, Promare), τον καλλιτεχνικό διευθυντή Χιρόμι Γουακαμπαγιάσι (Kill la Kill), τους σχεδιαστές χαρακτήρων Γιο Γιοσινάρι (Ακαδημία Μικρών Μαγισσών, BNA: Brand New Animal) και Γιούτο Κανέκο (Ακαδημία Μικρών Μαγισσών) και τους σεναριογράφους που έκαναν τη διασκευή Γιοσίκι Ούσα (SSSS.GRIDMAN, Promare) και Μασαχίκο Οτσούκα (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare). Την πρωτότυπη μουσική της ταινίας θα συνθέσει ο Ακίρα Γιαμαόκα (από τη σειρά Silent Hill).

Δήλωση του Άνταμ Μπαντόβσκι, σκηνοθέτη του παιχνιδιού “Cyberpunk 2077” και διευθυντή του στούντιο της CD Projekt Red: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε επιτέλους δημοσίως ότι ετοιμάζουμε ένα άνιμε από τον κόσμο του ‘Cyberpunk’. Έχουμε ξεκοκαλίσει σχεδόν όλη τη μυθοπλασία γύρω από το κυβερνοπάνκ, ταινίες, σειρές, βιβλία, παιχνίδια. Είναι ένα είδος που προάγει σε μεγάλο βαθμό τη δημιουργικότητα και μας έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Το CYBERPUNK: EDGERUNNERS είναι η ερωτική μας επιστολή προς το κυβερνοπάνκ συνολικά και προς αυτές τις ιστορίες που λέγονται μέσω των κινουμένων σχεδίων”.

“Στην Trigger χαιρόμαστε που συνεργαζόμαστε με τη CD Project Red για τη δημιουργία μιας ολοκαίνουργιας ιστορίας με φόντο τον κόσμο του πολυαναμενόμενου ‘Cyberpunk 2077’. Είναι μεγάλη πρόκληση να προσαρμόσουμε το σύμπαν αυτό σε άνιμε, αλλά θέλουμε πολύ να το κάνουμε”, δήλωσε ο Μασαχίκο Οτσούκα, CEO της Studio Trigger. Ο σκηνοθέτης Χιρογιούκι Ιμαΐσι πρόσθεσε: “Πάντα λάτρευα το κυβερνοπάνκ ως είδος, αλλά πάντοτε έβρισκα δύσκολη τη δημιουργία του ως πρωτότυπου έργου. Γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τη CD Project Red σε αυτήν την παραγωγή. Δεν θα είναι εύκολο να ικανοποιήσουμε τόσο τους φαν του παιχνιδιού όσο και τους φαν του άνιμε, αλλά μας αρέσουν οι προκλήσεις και ανυπομονώ να έρθει η ώρα της παραγωγής. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να ικανοποιήσουμε και να υπερβούμε τις προσδοκίες”.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα