Greek Gaming Day: Πλησιάζει η μέρα για τα Video Games, που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα το GreekGamingDay, η ξεχωριστή μέρα Live streaming, που με επιτυχία έχει πραγματοποιηθεί σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το ολοήμερο Online Gaming Event, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου.

Τριάντα επώνυμοι Streamers και Content Creators, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με μοναδικό στόχο την διασκέδαση και την ικανοποίηση των απανταχού fans των δημοφιλέστερων video games. Προσδεθείτε!

Πάνω από 100 ώρες συνεχόμενης ροής βίντεο, tournaments, show-match, διαγωνισμοί, έπαθλα και όλα αυτά μέσα από την συμμετοχή δημοφιλών και ανερχόμενων προσωπικοτήτων, από το αναπτυσσόμενο χώρο των video games.

Κάνε εγγραφή και απόλαυσε τους καλύτερους στο mainevent της GreekGamingDay

Η Greek Gaming Day χωρίζεται σε πολλά διαφορετικά happenings, αλλά το main event “Christmas in the world of Runeterra” είναι αυτό που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των απανταχού fans! Ο κόσμος του League of Legends, γνωστός για τα παιχνίδια του που δεν είναι άλλα από το TFT, Wild Rift αλλά και Lol αντίστοιχα, είναι έτοιμος να σας χαρίσει αρετές ώρες διασκέδασης εκείνη την ημέρα.  Δέκα από τους δημοφιλέστερους Έλληνες gamers (Forg1ven, Antilipsi, Jojoc, Dom1nant κ.α.) με κοινό που ξεπερνά τα 200.000 άτομα στα Social Media, θα ξεδιπλώσουν την παγκόσμιας εμβέλειας πείρα τους και θα μας δείξουν όλα τα μυστικά του LeagueofLegends, ενώ θα χωριστούν σε δύο ομάδες για ένα πρωτόγνωρο Showmatch!

Η παραγωγή του main event θα πραγματοποιηθεί Live από την Αθήνα! 

Μπείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης:https://gamingday.gr/ και ακολουθήστε τον αγαπημένο σας streamer πατώντας το κουμπί για να μπείτε στο κανάλι του:https://gamingday.gr/#streamers.

Λάβε μέρος, δείξε ότι το έχεις και κέρδισε!

Εκτός όμως το main event, το πρόγραμμα της Greek Game Day περιλαμβάνει ένα πρωτότυπο Cosplay event όπου οι καλύτεροι cosplayers από την Ελλάδα θα προσκληθούν να δημιουργήσουν και να εμφανίσουν τα καλύτερα cosplays τους, ενώ παράλληλα, θα διεξαχθεί cosplay “parade” από τη Ηoro Von Kaida. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους cosplayers να στείλουν τα βίντεο τους, ώστε να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο σόου και πόσο μάλλον οι 5 καλύτεροι να λάβουν ως δώρο ένα HyperX Gaming Headset. 

Τα δώρα δε σταματούν εδώ βέβαια… Κάνετε τώρα registration και λάβετε μέρος στις δύο ακόλουθες διοργανώσεις:  We Love Gaming Cup – Fortnite Tournament, που θα τρέξει απ’ το YouTube της WLGGaming από το κανάλι της:

https://www.youtube.com/channel/UCum9O_E8hN3Yha9jkn7CLjg

Δείτε πληροφορίες εδώ:https://gamingday.gr/participate-in-gdg

Οι νικητές κερδίζουν από το κάθε round 25 ευρώ + HyperX Alpha S (Σύνολο: 750€).

Gaming Day 1vs1 LoL Cup. Το tournament θα τρέξει από τον Tl_Nero στο επίσημο κανάλι του: https://www.twitch.tv/tl_nero  όπου οι τρεις πρώτοι νικητές θα κερδίσουν αντίστοιχα: 1. AOC AG273QX Gaming Monitor provided by AOC Gaming, 2. 100€, 3. 50€ και ένα HyperX Alpha S ο καθένας.

Πρέπει όμως να πάρετε δυνάμεις γιατί αυτή η ξεχωριστή μέρα χρειάζεται αντοχή και δύναμη ή μήπως φτερά; Η Redbull ως επίσημος συνεργάτης του Festival, μέσα από το επίσημο κανάλι της πρόκειται για άλλη μία φορά να σας “δώσει φτερά”… Λάβετε θέσεις!

Εάν είσαι Fan των Video Games, τότε ήρθε στο σωστό μέρος. Εάν παρ’ όλα αυτά δεν είσαι εξοικειωμένος με τα Video Games, τότε σε προσκαλούμε σε ένα νέο, συναρπαστικό κόσμο!

Δελτίο τύπου

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2970