18 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

H SoftOne Platinum Χορηγός του digital economy forum 2020!

1 min read
sponsorship digital economy forum1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

H SoftOne υποστηρίζει και συμμετέχει στο digital economy forum 2020 του ΣΕΠΕ με θέμα: «Χτίζοντας την Ψηφιακή Ελλάδα». Στελέχη της εταιρείας θα αναδείξουν την ουσιαστική συμβολή των ψηφιακών υπηρεσιών στο επιχειρείν.

Η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia και κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης καινοτόμων συστημάτων ERP, CRM και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών, υποστηρίζει δυναμικά και συμμετέχει στο digital economy forum 2020 που διοργανώνεται στις 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). Με τη συμμετοχή της στο φετινό forum με θέμα «Χτίζοντας την Ψηφιακή Ελλάδα», η SoftOne στοχεύει να αναδείξει τη σημασία και το ρόλο των ψηφιακών εργαλείων στην εξέλιξη και την ανάπτυξη ενός σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

O Διευθύνων Σύμβουλος της SoftOne, κ. Αντώνης Κυριαζής, θα συμμετέχει στην ενότητα «Επενδύοντας στην Ελληνική Βιομηχανία Ψηφιακών Τεχνολογιών και την Καινοτομία» που διεξάγεται τη 2η ημέρα του προγράμματος, καταθέτοντας την εμπειρία επιτυχημένων πρακτικών του παρελθόντος και αναλύοντας παράλληλα την καθοριστική συμβολή καινοτόμων λύσεων και τεχνολογιών στον απαραίτητο ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στο φετινό digital economy forum 2020, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.E. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, το παρών θα δώσουν ομιλητές υψηλού κύρους και επιπέδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την εναρκτήρια κεντρική ομιλία της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ από το βήμα του forum θα απευθυνθεί και ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας.

Στο πλαίσιο των «ψηφιακών» εργασιών του forum, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο interactive virtual showroom και να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των καινοτόμων λύσεων της SoftOne που υποστηρίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών και λογιστικών γραφείων.

Αναλυτικές πληροφορίες καθώς και δυνατότητα εγγραφής στο digital economy forum 2020, διατίθενται στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Εγγραφείτε δωρεάν στην εκδήλωση

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα