29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δ.Τ._Νέα στρατηγική συνεργασία Ansys και Microsoft για την ενίσχυση της παραγωγικότητας της τεχνολογίας cloud

1 min read
The collaboration brings together the complementary strengths of both companies to benefit engineers needing to bring products to market and make sure they are optimized and safe | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Δελτίο Τύπου

Νέα στρατηγική συνεργασία Ansys και Microsoft για την ενίσχυση της παραγωγικότητας της τεχνολογίας cloud

Η διευρυμένη συνεργασία φέρνει περισσότερες λύσεις τεχνολογίας προσομοίωσης στο Microsoft Azure

●        Η Ansys συνεργάζεται με τη Microsoft για την ανάπτυξη λύσεων cloud υπολογιστικών συστημάτων υψηλής απόδοσης (HPC) και ψηφιακών διδύμων (digital twin) που θα προωθήσουν σημαντικά την τεχνολογία προσομοίωσης μηχανικής σε βασικούς κλάδους της οικονομίας

●        Η ενσωμάτωση  των λύσεων προσομοίωσης της Ansys στο cloud, HPC, digital twin και IoT του Microsoft Azure, θα προσφέρει στους πελάτες αύξηση της παραγωγικότητας μαζί με μείωση του κόστους ανάπτυξης και του χρόνου διάθεσής των προϊόντων στην αγορά.

Αθήνα, 4 Νοεμβρίου 2020 – H Ansys συνεργάζεταιμε  τη Microsoft για να προάγει περαιτέρω την τελευταία τεχνολογία προσομοίωση μηχανικής σε διαφόρους κλάδους,  συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας μεταποίησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ενσωματωμένες με τις υπηρεσίες cloud, HPC, digital twin και IoT του Microsoft Azure, οι λύσεις προσομοίωσης της Ansys θα παρέχουν τη δυνατότητα στους πελάτες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να μειώσουν το κόστος ανάπτυξης και το χρόνο διάθεσης των προϊόντων τους στην αγορά .

Το Ansys® Cloud, η υποκείμενη πλατφόρμα λειτουργίας των προϊόντων της Ansys στο cloud, συνδυάζει τις υπηρεσίες Azure Cloud και HPC με τις εμβληματικές τεχνολογίες προσομοίωσης της Ansys. Η αρχική έκδοση του Ansys Cloud  εμπλουτίζεται διαρκώς με την προσθήκη νέων ισχυρών δυνατοτήτων. Υποστηρίζοντας περισσότερους από ποτέ επιλυτές βασισμένους στη φυσική, τα νέα χαρακτηριστικά θα επιτρέψουν στους χρήστες να αξιοποιούν άδειες λογισμικού που ήδη διαθέτουν, και να μειώνουν τον χρόνο εκτέλεσης της μοντελοποίησης αυξάνοντας τον αριθμό πυρήνων ανά εργασία. Τα χαρακτηριστικά αυτά θα επιφέρουν τεράστια βελτίωση στη σχέση απόδοσης-τιμής και θα ενσωματώσουν τις υφιστάμενες συμβάσεις Azure των πελατών. Αυτό θα διευκολύνει τους μεγάλους οργανισμούς/επιχειρήσεις που παραδοσιακά έχουν επενδύσει σε εγκαταστάσεις HPC, να μεταβούν στο Ansys Cloud, εξοπλίζοντας τις ομάδες τους με επιπλέον χωρητικότητα κατά τη μέγιστη χρήση.

Ο Scot Tutkovics, Αντιπρόεδρος, Engineering Operations της Rockwell Automation, δήλωσε “Καθώς είμαστε στρατηγικός συνεργάτης και πελάτης τόσο της Microsoft όσο και της Ansys, οι ομάδες των μηχανικών μας θα επιταχύνουν τις διαδικασίες ανάπτυξης των προϊόντων με τις νέες σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει το cloud. Η προσθήκη του Ansys Cloud στις υφιστάμενες υποδομές μας, έχει επιταχύνει τις προσομοιώσεις μας κατά 50% και έχουμεεπιλύσει μεγαλύτερα προβλήματα με υψηλότερη ακρίβεια. Μαζί, ενισχύουμε την παραγωγικότητα δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις, ακόμα και όταν οι μηχανικοί μας εργάζονται από το σπίτι».

Επιπλέον, η Ansys συνεργάζεται με τη Microsoft για την ενσωμάτωση του Microsoft Azure Digital Twins με το Ansys® Twin Builder ™, ώστε να βοηθήσει τους πελάτες να κατανοήσουν καλύτερα την τρέχουσα και τη μελλοντική απόδοση των λειτουργικών παγίων τους. Χρησιμοποιώντας τη φυσική και τη βασισμένη σε προσομοίωση ανάλυση στοιχείων, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τη διαχείριση – μειώνοντας το κόστος συντήρησης των προϊόντων και επιταχύνοντας τη διάθεση στην αγορά προϊόντων επόμενης γενιάς. Τα ψηφιακά δίδυμα (digital twins) της Ansys θα αναπαρίσταται εγγενώς στο Azure Digital Twins. Η αντιδράσεις των χρηστών που πρώτοι υιοθέτησαν την τεχνολογία είναι θετικές, ενώ οι μηχανικοί της Ansys και της Microsoft συνεργάζονται στενά για την επιτυχία του προγράμματος.

Η Ansys επίσης συνεργάζεται με τη Microsoft, για να προσφέρει, μέσω cloud, στους κοινούς πελάτες δυνατότητες προσομοίωσης αυτόνομων οχημάτων (AV).  H πλατφόρμα εικονικής δοκιμής AV Ansys VRXPERIENCE, μπορεί να επιτύχει τεράστια επεκτασιμότητα όταν εκτελείται στο Azure, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να οδηγήσουν για εκατομμύρια εικονικά μίλια με αμέτρητες παραλλαγές – βελτιστοποιώντας σημαντικά την ασφάλεια και το κόστος ανάπτυξης. Η διαθεσιμότητα της πλατφόρμας έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2021 και η Ansys διερευνά τις πιθανότητες κοινής διάθεσης στην αγορά με την Microsoft.

Ο Ajei S. Gopal, CEO της Ansys δήλωσε: «Η άνοδος του επεκτασιμου, προσιτού, υψηλής απόδοσης, ευρέως διαθέσιμου υπολογιστικού νέφους (cloud computing) καθώς και των καινοτομιών του IoT, συμβαδίζει με την άποψη των πελατών μας ότι η προσομοίωση αποτελεί στρατηγική διαφοροποίηση. Ο συνδυασμός των παραπάνω στοιχείων μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τον αντίκτυπο και την εμβέλεια της προσομοίωσης και να προσφέρει στην τεράστια κοινότητα των χρηστών της Ansys δυνατότητες ταχείας σχεδίασης και παράδοσης ρηξικέλευθων προϊόντων εγκαίρως και εντός προϋπολογισμού”.

Τέλος, ο Scott Guthrie, Executive Vice President, Cloud + AI της Microsoft δήλωσε: “Η συνεργασία μας συνδυάζει τις υπολογιστικές και ΙοΤ ικανότητες του Azure με την αριστεία της Ansys στην προσομοίωση, βοηθώντας τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου, να μετασχηματιστούν σε πλήρη κλίμακα. Σε μια εποχή που τα αυτόνομα συστήματα αυξάνονται, η Ansys επιτρέπει στους μηχανικούς του cloud να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους και να επιταχύνουν την παροχή καινοτόμων λύσεων. ”

###

   Σχετικά με την Ansys

Αν έχετε δει ποτέ εκτόξευση πυραύλων, αν έχετε πετάξει με αεροπλάνο, έχετε οδηγήσει αυτοκίνητο, χρησιμοποιήσει υπολογιστή, αγγίξει μια κινητή συσκευή, διασχίσει μια γέφυρα ή έχετε χρησιμοποιήσει τεχνολογία wearable, πιθανότατα έχετε χρησιμοποιήσει ένα προϊόν για τη δημιουργία του οποίου το λογισμικό της Ansys έπαιξε  κρίσιμο ρόλο. Η Ansys είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην μηχανική προσομοίωση. Μέσω της στρατηγικής μας για την Περιστατική Μηχανική Προσομοίωση, βοηθάμε τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο να προσφέρουν ριζικά καλύτερα προϊόντα στους πελάτες τους. Προσφέροντας το καλύτερο και ευρύτερο χαρτοφυλάκιο λογισμικού μηχανικής προσομοίωσης, τους βοηθάμε να λύσουν τις πιο περίπλοκες σχεδιαστικές προκλήσεις και να δημιουργήσουν προϊόντα που περιορίζονται μόνο από τη φαντασία. Η Ansys Ιδρύθηκε το 1970 και έχει την έδρα της νότια του Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνιας στις ΗΠΑ. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ansys.com για περισσότερες πληροφορίες.

Η Ansys λειτουργεί στην Ελλάδα κέντρο Έρευνας και  Ανάπτυξης από τις αρχές του 2019,  μέσω της εξαγοράς της ελληνικής εταιρείας Helic. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα