29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ήρθε η Tesla στην Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν οι τιμές των μοντέλων της!

1 min read
tesla | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Την έκπληξη έκανε η Tesla, δημιουργώντας άμεσα ελληνική σελίδα με τα διαθέσιμα μοντέλα της και τις τιμές τους! Εκμεταλλευόμενη το «θόρυβο» γύρω από την κρατική επιδότηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η αμερικάνικη εταιρεία εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.

Στην ιστοσελίδα www.tesla.com/el_gr μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα (Model 3, Model S και Model X) και πατώντας την επιλογή ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ να δείτε τις τιμές και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά προτού προχωρήσετε σε παραγγελία.

810 1928ece51f4add781d653275d4071da4 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ενδεικτικά, για το Model 3 οι τιμές αρχίζουν από τα 45.990 ευρώ για την έκδοση Standard Range Plus, με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και κίνηση στους πίσω τροχούς. Το Model 3 δικαιούται και κρατικής επιδότησης, καθώς η λιανική τιμή προ φόρων είναι κάτω από 50.000 ευρώ.

Για το Model S οι τιμές αρχίζουν από τα 83.990 ευρώ για την έκδοση Long Range, ενώ για το Model X από τα 89.990 ευρώ για την έκδοση Long Range.

Η ημερομηνία εκτιμώμενης παράδοσης και για τα τρία μοντέλα είναι ο Νοέμβριος.

Προς το παρόν η διαδικασία επιλογής και παραγγελίας γίνεται ηλεκτρονικά, όμως αναμένεται η Tesla να ανοίξει και φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα (πληροφορίες αναφέρουν σημείο στα βόρεια προάστια) αλλά και σημείο service.

πηγή: gocar.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα