19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η realme εισέρχεται δυναμικά σε 59 αγορές σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας 40 εκατομμύρια χρήστες smartphone παγκοσμίως

1 min read
realme | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Από τις αρχές Ιουλίου, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο brand smartphone έχει διεισδύσει σε 59 αγορές σε όλο τον κόσμο εκτός από τη Βόρεια Αμερική και ο αριθμός των παγκόσμιων χρηστών smartphone έχει ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια.

Αυτό είναι ακόμα ένα επίτευγμα της ταχείας ανάπτυξης της realme μετά τη διατήρηση της έβδομης θέσης στη παγκόσμια αγορά στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Στις αρχές Ιανουαρίου, Η realme εισήλθε σε 27 αγορές σε όλο τον κόσμο. Σε μόλις μισό χρόνο, το παγκόσμιο αποτύπωμα της realme επεκτάθηκε γρήγορα σε 59 αγορές εκτός της Βόρειας Αμερικής και κατατάσσεται μεταξύ των πέντε πρώτων στο σύνολο των αγορών που δραστηριοποιείτε. Αυτό συμβαδίζει με την προσήλωση της realme στη χρήση διαφορετικών στρατηγικών σε τοπικό επίπεδο, ισχυρές δυνατότητες προϊόντων και το επιχειρηματικό μοντέλο των «ελαφρών περιουσιακών στοιχείων, της χρήσης τοπικών συνεργατών και κατά περίπτωση ηλεκτρονικού εμπορίου».

Στην Ινδία, η realme διατηρεί την πρώτη θέση στην κατάταξη της αγοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα, και στη διαδικτυακή αγορά διατηρεί επίσης τη δεύτερη θέση. Η realme εισήλθε στην πρώτη τετράδα στην Αίγυπτο σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά την είσοδό της στην αγορά. Στη Νοτιοανατολική Ασία, η realme έφτασε στο TOP 5 ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο smartphone brand. Στις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ, την Ινδονησία και τη Μιανμάρ, η realme εισήλθε στο TOP 5 αντίστοιχα σε μόλις ένα έτος. Στην αγορά της Καμπότζης, η realme χρειάστηκε μόνο ένα τρίμηνο για να το επιτύχει. Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020, η realme μπήκε στο TOP 5 στην αγορά της Ταϊλάνδης. Αυτές οι αγορές καλύπτουν περισσότερο από το 80% των πωλήσεων smartphone στη Νοτιοανατολική Ασία και η realme έχει γίνει ο κορυφαίος κατασκευαστής στην αγορά smartphone σε αυτή την περιοχή.

realme | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Στις αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, ο αριθμός των παγκόσμιων χρηστών smartphone της realme ξεπέρασε τα 35 εκατομμύρια, με αύξηση 5 εκατομμυρίων σε δύο μήνες σε 40 εκατομμύρια. Η realme διατήρησε την ανάπτυξή της το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους και σχεδιάζει να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια πωλήσεις smartphone εντός 2 έως 3 ετών. Η realme ανακοίνωσε τη στρατηγική “mobile phone + AIoT dual-drive” στις αρχές του 2020 και έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει έναν έξυπνο και μοντέρνο τρόπο ζωής για τους νέους με όλες τις συσκευές να συνδέονται. Σε έξι μήνες, η realme κυκλοφόρησε δεκάδες προϊόντα AIoT και σχεδιάζει να κυκλοφορήσει περισσότερα από 50 προϊόντα AIoT το 2020 και περισσότερα από 100 το 2021. Η realme θα διατηρήσει την τάση ανάπτυξης και θα συνεχίσει να παρέχει στους νέους μοντέρνα προϊόντα τεχνολογίας που ταιριάζουν στις προτιμήσεις τους παρέχοντας ανώτερη απόδοση και σχεδιασμό.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα