18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Έρχεται η Nova Mobile

1 min read
nova1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Από την επόμενη εβδομάδα η Forthnet ξεκινά δοκιμαστικά την παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, υπό την εμπορική ονομασία Nova Mobile, στο πλαίσιο των ετοιμασιών για το λανσάρισμα που αναμένεται το προσεχές φθινόπωρο.

Οι πρώτοι χρήστες που θα τεστάρουν τις υπηρεσίες Nova Mobile θα είναι εργαζόμενοι, συνεργάτες και επιλεγμένοι συνδρομητές.

Με την είσοδό της και στην κινητή η Forthnet, ως εικονικός πάροχος (Mobile Virtual Network Operator) θα παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών (σταθερή και κινητή τηλεφωνία, internet και συνδρομητική τηλεόραση). Όπως εκτιμάται για τη νέα υπηρεσία θα απευθυνθεί αρχικά στους συνδρομητές της.

Η Forthnet υπέγραψε εμπορική συμφωνία με τη Vodafone για τη χρήση του δικτύου της τον Ιούνιο του 2019. Είχε προηγηθεί προσφυγή της για διαιτησία στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) τον Οκτώβριο του 2016, προκειμένου, όπως και έγινε, να οριστούν οι τιμές χονδρικής που θα καταβάλει για τη χρήση του δικτύου.

Είναι η δεύτερη προσπάθεια να δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα εικονικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας. Η πρώτη ήταν από τη Cyta η οποία επίσης είχε υπογράψει εμπορική συμφωνία με τη Vodafone, από την οποία εν τέλει εξαγοράστηκε.

Εντός του Φθινοπώρου στο μεταξύ εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία για τη εξαγορά του χρέους της Forthnet και των μετοχών της που βρίσκονται στην κατοχή των πιστωτών της (τράπεζες Πειραιώς, Εθνική, Alpha και Αττικής) από την United Group (θυγατρική της BC Partners).

πηγή: infocom.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα