19 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Sony ενισχύει την truly wireless σειρά ακουστικών της με τα WF-SP800N

1 min read
sony 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

  • Βελτιώστε την καθημερινή σας μουσική εμπειρία, ακόμα και όταν αθλείστε, με βελτιωμένη σταθερότητα, αντοχή στο νερό και τη σκόνη[1]και με τη μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρία των WFSP800N
  • Τα WFSP800διαθέτουν ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου και λειτουργία «AmbientSound», ώστε να μπορείτε να απολαμβάνεται τα αγαπημένα σας κομμάτια, ακούγοντας, παράλληλα, ότι συμβαίνει γύρω σας
  • Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική, χάρη στην «έξυπνη» ακρόαση που προσφέρουν τα WFSP800N

Η Sony παρουσίασε την σειρά των truly wireless ακουστικών WF-SP800N, παρέχοντας την ιδανική πρόταση για όσους ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής.

Πες «ναι» στη μουσική και «όχι» στον ιδρώτα με τα WFSP800N

Σχεδιασμένα για έναν δραστήριο τρόπο ζωής με βαθμό προστασίας IP55, σημαίνει ότι οι σταγόνες, ο ιδρώτας και η σκόνη δεν μπορούν να σταματήσουν αυτά τα αδιάβροχα ακουστικά ούτε και την προπόνησή σας. Μπορείτε ακόμα και να τα πλύνετε, μετά από μια δύσκολη προπόνηση.

Το στήριγμα arc (σε σχήμα τόξου) με μαλακά καλύμματα και η τρισδιάστατη καμπυλωτή σχεδίαση προσφέρουν ασφαλή και άνετη εφαρμογή. Έτσι, τα ακουστικά παραμένουν σταθερά είτε μετακινείστε είτε αθλείστε.

Η συμπαγής θήκη φόρτισης δεν προστατεύει μόνο τα WF-SP800N, αλλά σάς επιτρέπει να τα φορτίσετε εν κινήσει. Παρέχοντας μία επιπλέον πλήρη φόρτιση, η θήκη σάς επιτρέπει να απολαύσετε αναπαραγωγή μουσικής έως και 18 ώρες με ενεργοποιημένη την λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου και έως και 26 ώρες χωρίς[2]. Αν βιάζεστε, 10 λεπτά γρήγορης φόρτισης αρκούν για 60 λεπτά αναπαραγωγής μουσικής. Χάρη σε ένα τσιπ Bluetooth® που συναντάμε στα βραβευμένα truly wireless ακουστικά, WF-1000XM3, και σε συνδυασμό με μια βελτιστοποιημένη σχεδίαση κεραίας, τα ακουστικά εξασφαλίζουν σταθερή σύνδεση με εξαιρετική ακρόαση.

Ενισχύστε το ρυθμό

Τα WFSP800διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου που εμποδίζει τους περισπασμούς, όπως ήχους στο δρόμο ή στο γυμναστήριο, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στον ρυθμό της μουσικής.

Αφεθείτε στον ρυθμό της μουσικής και εστιάστε στην απόδοσή σας με την τεχνολογία EXTRA BASSTM. Αφήστε τα ακουστικά να σας προσφέρουν ισχυρό, δυναμικό, βαθύ ήχο, δίνοντάς σας μεγαλύτερη ώθηση στη δουλειά ή τη γυμναστική σας. Με την δωρεάν εφαρμογή «Sony | Headphones Connect», μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία ήχου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. O ισοσταθμιστής (equalizer) στην εφαρμογή σας επιτρέπει να προσαρμόστε την ένταση του ήχου, ώστε να ταιριάζει στη μουσική και τις δραστηριότητές σας. Είτε επιθυμείτε μια χαλαρή εμπειρία ακρόασης στη μετακίνηση σας στη δουλειά, είτε επιθυμείτε να ενισχύσετε το μπάσο για να “ενδυναμώσετε» την προπόνησή σας, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Τα WFSP800σάς επιτρέπουν να απολαύσετε το «360 Reality Audio», μια συναρπαστική ακουστική εμπειρία, σε συνδυασμό με κινητά Android/iPhone που διαθέτουν εγκατεστημένες εφαρμογές streaming[3] που υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία. Η εμπειρία ακρόασης «360 Reality Audio» σε «βυθίζει» στη μουσική, σα να βρίσκεσαι μπροστά στον αγαπημένο σου καλλιτέχνη. Οι ακροατές μπορούν να απολαύσουν μία συναρπαστική μουσική εμπειρία, ειδικά σχεδιασμένη για κάθε χρήστη ξεχωριστά, όταν χρησιμοποιούνται τα ακουστικά WFSP800και η εφαρμογή «Sony| Headphones Connect»[4].

«Έξυπνη» Ακρόαση

Η λειτουργία «Ambient Sound» στα WFSP800επιτρέπει να ελέγχετε ποιους ήχους θέλετε να ακούτε. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του ήχου του περιβάλλοντος ανάλογα με την προτίμησή σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή «Sony| Headphones Connect» από το επίπεδο 0 ως 20.

Επιπλέον τα WFSP800Nδιαθέτουν και την λειτουργία «Advanced Adaptive Sound» που ανιχνεύει αυτόματα ό,τι κάνετε και το που βρίσκεστε[5] και στη συνέχεια προσαρμόζει τον ήχο, ώστε να ταιριάζει στο περιβάλλον σας. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις όπως επιθυμείτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή «Sony | Headphones Connect». Αφήστε τους ήχους του περιβάλλοντος να φτάνουν σε εσάς ενώ τρέχετε σε εξωτερικό χώρο, μειώστε τους ανεπιθύμητους θορύβους, όταν είστε στο γραφείο και ενισχύστε το μπάσο όταν είστε στο γυμναστήριο.

Έλεγχος στην «άκρη των δακτύλων» σας

Η τεχνολογία «έξυπνου» ελέγχου σάς επιτρέπει να αναπαράγετε, σταματήσετε ή να μεταβείτε σε επόμενο κομμάτι στη μουσική σας και να προσαρμόσετε την ένταση[6]τοποθετώντας απλώς το δάχτυλό σας πάνω από το δεξί ακουστικό. Χαμηλώστε τη μουσική για να ακούτε τι γίνεται γύρω σας, τοποθετώντας το δάχτυλό σας στο αριστερό ακουστικό. Η λειτουργία quick attention (εστίαση προσοχής) χαμηλώνει αμέσως την ένταση και επιτρέπει στον ήχο του περιβάλλοντος να εισέρθει. Μπορείτε άμεσα να συζητήσετε με κάποιον χωρίς να αφαιρέσετε τα ακουστικά σας.

Για πιο «έξυπνη» διαχείριση της ημέρας σας, χρησιμοποιείστε το Google Assistant και το Amazon Alexa[7]. Απολαύστε ψυχαγωγία, συνδεθείτε με φίλους, ενημερωθείτε, ακούστε μουσική και ειδοποιήσεις, ορίστε υπενθυμίσεις και άλλα πολλά.

Δεν χάνετε ποτέ τον ρυθμό με τα ακουστικά, χάρη στο «wearing detection», το οποίο αυτόματα εντοπίζει πότε βγάζετε τα ακουστικά σας. Σταματάει τη μουσική, αμέσως όταν βγάζετε ένα από τα ακουστικά σας και η μουσική συνεχίζει αυτόματα όταν το ξαναβάλετε.

Επιλέξτε τον επιθυμητό τρόπο ακρόασης όταν πραγματοποιείτε μια κλήση hands-free ή όταν ακούτε τη μουσική σας. Απολαύστε μουσική και χαρείτε την ομιλία με στερεοφωνικό ήχο και στα δύο ακουστικά ή επιλέξτε να χρησιμοποιείτε μόνο το ένα, ακόμα και όταν το άλλο φορτίζει.

Το μοντέλο WFSP800N θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2020 σε μαύρο, λευκό και μπλε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ επισκεφτείτε:

https://www.sony.gr/electronics/truly-wireless/wf-sp800n

Για περισσότερα νέα της Sony, επισκεφτείτε το http://presscentre.sony.eu/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «360 Reality Audio», επισκεφτείτε το http://www.music.com/360RA

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα