19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Realme X7 Pro αποκαλύπτεται!

1 min read
gsmarena 0031 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Realme αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα σειρά τηλεφώνων X7 την 1η Σεπτεμβρίου, ωστόσο διαρροές και φήμες της τελευταίας στιγμής μας αποκαλύπτουν πολλά περισσότερα!

Από όσο λοιπόν γνωρίζουμε σήμερα, υπάρχουν συνολικά τρία κινητά που πρέπει να περιμένουμε. Μια έκδοση vanilla X7, ένα Realme X7 Pro και πιθανώς μια τρίτη “Ειδική Έκδοση” , που αναμένεται να αντικαταστήσει το chipset Snapdragon 860.

Η “Pro” παραλλαγή είναι η πιο διαδεδομένη και από τις τρεις και σήμερα σας έχουμε μερικές φωτογραφίες από το κουτί αλλά και την τιμή του συγκεκριμένου κινητού από ένα κατάστημα λιανικής στην Κίνα που αναμένεται να είναι κονστά στα 335 $.

Το Realme X7 Pro έρχεται την 1η Σεπτεμβρίου με οθόνη 120Hz AMOLED και υποστήριξη 5G

Όσον αφορά τις προδιαγραφές του Realme X7 Pro, θα φοράει το Dimensity 1000+, με 5G, με μνήμη RAM 6 GB και αποθηκευτικό χώρο στα128 GB. Πιθανώς θα υπάρχουν και άλλες παραλλαγές. Η οθόνη θα είναι μία OLED 6,55 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης τα 120Hz παρακαλώ!

Στις κάμερες περιμένουμε ένα κύριο Snapper 64MP Sony IMX686, με δευτερεύον ένα 8MP, μπαταρία στα 4.500 mAh, με γρήγορη φόρτιση στα 65W. Το βάρος του θα είναι 184 γραμμάρια και μία ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αναφέρει ότι θα είναι μια εντελώς πλαστική κατασκευή, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο γι αυτό ακόμα!

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα