24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι χάρτες Google αρχίζουν να εμφανίζουν και τα φανάρια και τις πινακίδες!

1 min read
Google Maps Traffic Lights 2 980x6591 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Με την κυκλοφορία του iOS 13 πριν από ένα χρόνο, η Apple εισήγαγε μια δυνατότητα στους Χάρτες της Apple που ακόμη δεν την είχαν τα Google Maps.

Η νέα λοιπόν προσθήκη ήταν ότι οι χάρτες της Apple εμφάνιζαν τα φανάρια αλλά και διάφορες πινακίδες, δύο πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά θα λέγαμε για τους οδηγούς και εντύπωση βέβαια μας είχε κάνει πως και μέχρι τώρα τα Google Maps δεν είχαν τέτοια δυνατότητα, όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο σοφός λαός μας.

Στις παρακάτω εικόνες, από το droid-life θα δείτε κάτι που παρατήρησε βέβαια ένας αναγνώστης του διάσημου site, ότι η Google φαίνεται να έχει προσθέσει φανάρια στους Χάρτες της και τα εμφανίζει τόσο κατά την πλοήγηση όσο και κατά την περιήγηση. Το μικρό αυτό εικονίδιο μπορεί να είναι λίγο δυσδιάκριτο όμως από ότι φαίνεται η Google ετοιμάζεται για σημαντικές αλλαγές.

Google Maps Traffic Lights 1 copy 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα αλλαγή και πιστεύω ότι οι οδηγοί και κυρίως αυτοί που είναι συνέχεια στο δρόμο θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα, γιατί από ότι φανταζόμαστε είναι αρκετά βολικό να γνωρίζετε όλες τις πινακίδες και τα φανάρια που θα συναντήσετε ώστε να μπορέσετε να επιλέξτε διαφορετική διαδρομή και να γλιτώσετε την κίνηση.

Google Maps Traffic Lights 3 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτές οι αλλαγές εμφανίστηκαν ωστόσο στα Google Maps build έκδοση 10.44.3. όμως είναι άφαντα στους Χάρτες Google beta 10.45.0. Ωστόσο σίγουρα κάτι ετοιμάζει η Google και ελπίζουμε να το δούμε σύντομα και στην Ελλάδα.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα