23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Apple iOS 13.5 ξεκλειδώστε το iPhone σας ενώ φοράτε μάσκα

1 min read
106395703 1582031558468gettyimages 11976429831 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Apple μόλις σας έκανε τη ζωή πιο εύκολη αφού με τη νέα έκδοση iOS 13.5 μπορείτε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας παρόλο που φοράτε μάσκα

Η νέα έκδοση του iOS 13.5 της Apple έχει μία σημαντική προσθήκη θα λέγαμε, αφού πλέον μπορείτε να ξεκλειδώσετε το iPhone σας ενώ φοράτε μάσκα.

Οι χρήστες με ενημερωμένο λογισμικό θα έχουν τώρα αυτήν τη δυνατότητα, δηλαδή τι, να εισάγουν τον κωδικό πρόσβασης όταν δεν λειτουργεί το FaceID, αχά σας τη φέραμε.

Μόνο οι Κινέζοι είναι μπροστά και δείτε τι εννοούμε.

Η νέα λειτουργία δίνει ιδιαίτερη βάση στο FaceID, καθώς οποίο αποτελεί βασικό σημείο πώλησης και ένα γερό χαρτί της Apple για τα νέα iPhone από το 2017, ωστόσο τώρα με τις μάσκες, υπάρχει μία δυσκολία με το λογισμικό να μην αναγνωρίσει ένα πρόσωπο εάν καλύπτεται το στόμα και η μύτη με μάσκα και με τα πρόσφατα iPhone να μην διαθέτουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων πραγματικά είναι ένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιήσετε τη νέα δυνατότητα ξεκλειδώματος απλά πρέπει να κατεβάσετε το πιο πρόσφατο λογισμικό στο iPhone σας το, iOS 13.5, πηγαίνοντας Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού .

Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης το API ιχνηλάτησης επαφών που δημιούργησε η Apple σε συνεργασία με την Google για σας παρακολουθεί πιο άνετα!

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα