25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Motorola One Fusion με Snapdragon 710 SoC, 48MP Quad-Cameras είναι πλέον επίσημο

1 min read
motorola one fusion1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Motorola νωρίτερα τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε στην Ινδία το One Fusion + με μια αναδυόμενη κάμερα και το chipset Snapdragon 730G.

Η εταιρεία που υποστηρίζεται από τη Lenovo σήμερα ανακοίνωσε, το Motorola One Fusion το οποίο περιλαμβάνει τον SnapDragon 710, τετραπλή διάταξη καμερών και μια τεράστια μπαταρία 5.000 mAh μεταξύ άλλων.

Προδιαγραφές Motorola One Fusion

Ο σχεδιασμός του Motorola One Fusion παραμένει σχεδόν ο ίδιος με το Fusion + στο πίσω μέρος παρατηρούμε τη κάθετη τετραπλή διάταξη καμερών και έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο λογότυπο Motorola ενώ στο μπροστά μέρος χάνεται το full screen display αφού προστίθεται μία selfie 8MP waterdtop notch.

Το Motorola One Fusion διαθέτει οθόνη HD + LCD 6,5 ιντσών «Max Vision» με αναλογία διαστάσεων 19,5: 9 και ανάλυση 1600 × 720, τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 710 που βρίσκεται επίσης στα Nokia 8.1 και Realme 3 Pro και διαθέτει 4 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος είναι επεκτάσιμος έως 512 GB μέσω κάρτας microSD. Η συσκευή έχει το Android 10 με ορισμένες προσαρμογές από τη Motorola.

moto one fusion camera | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Στο πίσω μέρος υπάρχει η τετραπλή διάταξη κάμερας με κύριο αισθητήρα στα 48MP, μια ultra-wide κάμερα στα 8MP με FOV 118 μοιρών, μία κάμερα μάκρο στα 5MP και αισθητήρας βάθους στα2MP. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 5.000 mAh χωρίς όμως κάποιον ταχυφορτιστή.

Στο κάτω μέρος είναι η θύρα USB Type-C όπως επίσης και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, Bluetooth 5.0 και WiFi 802.11bgn (υποστήριξη μόνο 2,4 GHz).

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Motorola One Fusion αναμένεται να διατεθεί γύρω στα 225 Ευρώ προς το παρόν στη Χιλή ενώ το περιμένουμε να το δούμε σύντομα και στη χώρα μας κάποια στιγμή.

Το smartphone θα είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές και πιο συγκεκριμένα Emerald Green και Deep Sapphire Blue.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα