19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Facebook Gaming: Έρχεται νέος αντίπαλος στη ροή παιχνιδιών

1 min read
Facebook Gaming1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τον Μάρτιο, το Facebook πρόσθεσε την καρτέλα Gaming στην κύρια εφαρμογή του.

Τώρα, ο γίγαντας αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα κυκλοφορώντας μια εφαρμογή για κινητά αφιερωμένη στα παιχνίδια τη λεγόμενη Facebook Gaming.

Περιέχει αρκετούς ενσωματωμένους τίτλους καθώς και social χαρακτηριστικά. Ωστόσο θα εστιάζεται κυρίως στην παρακολούθηση και τη ροή παιχνιδιών.

Σε όλους μας είναι γνωστό το Twitch το οποίο έχει καθιερωθεί στον τομέα της ροής βιντεοπαιχνιδιών. Η εταιρεία αποκόμισε πέρυσι τουλάχιστον 300 εκατομμύρια δολάρια μόνο από διαφημίσεις στην πλατφόρμα και φυσικά επειδή είναι πολλά τα λεφτά Άρη το Facebook δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο.

Η εφαρμογή Facebook Gaming είναι διαθέσιμη από σήμερα στο Playstore και θα προσφέρει μια εμπειρία παρόμοια με το Twitch και το Youtube.

FACEBOOK GAMING

Facebook Gaming

Πρόσφατα, ένας εκπρόσωπος των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ανακοίνωσε την επικείμενη έναρξη της εφαρμογής Facebook Gaming στους New York Times και είπε χαρακτηριστικά

“Η επένδυση στα παιχνίδια είναι πρώτη προτεραιότητα για εμάς, διότι βλέπουμε το παιχνίδι ως μια μορφή ψυχαγωγίας που πραγματικά συνδέει τους ανθρώπους”

Για να επιβληθεί ενάντια στην κυριαρχία του Twitch, το Facebook σκοπεύει να διευκολύνει τη διαδικασία προσθέτοντας ένα κουμπί “Go live” μέσω του οποίου μόλις ξεκινάει η ζωντανή μετάδοση, θα εμφανίζεται η προσωπική σελίδα του παίκτη, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν φίλοι και οπαδοί.

Το Facebook Gaming δεν θα χρησιμοποιεί διαφημίσεις προς το παρόν και θα βασίζεται σε δωρεές από κοινότητες διαφορετικών streamers χάρη στη λειτουργία “Level Up”.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα