23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τωρα διαθέσιμο το Doctoranytime στο My Vodafone App

1 min read
28833071 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Με το μήνυμα Μαζί_ξεκινάμε πάλι και με τον στόχο να νιώθουμε όλοι ασφαλείς, η Vodafone καλωσορίζει το Doctoranytime στο My Vodafone App, μέσα από το οποίο όλοι οι πελάτες Vodafone θα μπορούν να κάνουν δωρεάν chat με τους ιατρούς του Doctoranytime για όλα τα θέματα υγείας που τους απασχολούν, αλλά και να απολαμβάνουν προνομιακές τιμές για εξ αποστάσεως ιατρική εξέταση μέσω βιντεοκλήσης.

Συγκεκριμένα, μέσα από το My Vodafone App και τη δύναμη της τεχνολογίας, όλοι οι πελάτες Vodafone μπορούν να συνομιλούν δωρεάν μέσω chat με ιατρούς του Doctoranytime τόσο για θέματα σχετικά με την ασθένεια Covid-19 όσο και για όλα τα θέματα υγείας  που τους απασχολούν γενικότερα. Ακόμη, μπορούν να προγραμματίζουν εξέταση με ιατρό της ειδικότητας που τους ενδιαφέρει, εξ αποστάσεως μέσω βιντεοκλήσης, σε προνομιακές τιμές αποκλειστικά για τους πελάτες της Vodafone.

Μετά τον καθορισμό του ραντεβού, ο πελάτης θα λαμβάνει επιβεβαιωτικό μήνυμα και σχετικό email με το κλείσιμο του ραντεβού, αλλά και υπενθύμιση μέσω SMS, 10 λεπτά πριν την βίντεοκλήση, στο οποίο περιλαμβάνεται το link του Doctoranytime που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν.

Η πληρωμή γίνεται μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας μετά τη βιντεοκλήση σε συνεννόηση με το γιατρό, και σύμφωνα με τις υπηρεσίες που θα παρασχεθούν. Η υπηρεσία chat με ιατρούς του Doctoranytime είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή (12:00-14:00 και 17:30-19:30) και παρέχεται δωρεάν.

Επιπλέον, η Vodafone έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές για επίσκεψη σε γιατρούς κάθε ειδικότητας του Doctoranytime μέσα από το καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Vodafone Thank You, το οποίο παρέχει προσφορές σε πολύ προνομιακές τιμές για προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας, σε συνεργασία με σημαντικές επιχειρήσεις.

Στη Vodafone #μαζί_ξεκινάμε πάλι ώστε:  

  • Να βοηθήσουμε τους ιδιώτες να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους, τις ασχολίες, τις αξίες και τα ενδιαφέροντά τους, 
  • Να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις να επανεφεύρουν τον εαυτό τους, να ξεπεράσουν τη καταιγίδα και να προετοιμαστούν για το ψηφιακό τους μέλλον, 
  • Να προσφέρουμε στους ανέργους όλα τα εργαλεία που χρειάζονται ώστε να επαναχαράξουν την επαγγελματική τους ζωή και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, 
  • Να παράσχουμε στην κοινωνία τεχνολογικές δυνατότητες που θα εγγυηθούν την υγεία και ασφάλεια  στις ζωές μας, συμμετέχοντας ενεργά στην αντιμετώπιση της νόσου COVID-19, 
  • Να επανασχεδιάσουμε την εργασιακή καθημερινότητα των εργαζομένων και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας.  

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα