19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Android 11 “Beta Launch Show” από τη Google 3 Ιουνίου

1 min read
android 11 beta launch show1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αυτός ο κοροναϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω, όμως από ότι φαίνεται η Google δεν το βάζει κάτω και θέλει διακαώς ένα event, ένα show, μία εκδήλωση ρε παιδί μου.

Το γνωστό σε όλους μας Google I/O ακυρώθηκε όμως η Google ετοιμάζει το επόμενο διαδικτυακό σόου τον επόμενο μήνα με την ονομασία Android 11 “Beta Launch Show” και πιο συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου.

Ήδη το Android 11 είναι στα σκαριά και η Google χαρακτηριστικά αναφέρει:

Παρόλο που οι περιστάσεις μας εμποδίζουν να βρεθούμε και να τα πούμε από κοντά, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια διαδικτυακή εκδήλωση όπου μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας ό, τι καλύτερο υπάρχει στο Android.

Η εκδήλωση θα ονομάζεται Αndroid11: “Beta Launch Show” και θα γίνει online στις 8 π.μ. PT στις 3 Ιουνίου, ο VP μηχανικός Android Dave Burke θα φιλοξενήσει μια κεντρική ομιλία για να μοιραστεί “όλα τις εξελίξεις και τα νέα στο Android” ενώ αναμένεται να συμμετάσχει και η Stephanie Cuthbertson (Senior Director of Product Management) όπως και άλλοι ομιλητές.

Εν τω μεταξύ, η Google κυκλοφορεί σήμερα μια προγραμματισμένη Android 11 Developer Preview 4. Περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες εδώ.

Οι προγραμματιστές και το ευρύ κοινό μπορούν να εγγραφούν στο Android 11 Beta Launch Show στη διεύθυνση developer.android.com/android11.

https://youtu.be/gqJEcy57hA8

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα