Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Signal: Νέα δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων σε iOS συσκευές

1 min read
singal ios | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είναι επιτέλους δυνατό να μεταφέρετε τα δεδομένα σας στην εφαρμογή Signal από το ένα iPhone σας στο άλλο.

Η κρυπτογραφημένη υπηρεσία μηνυμάτων έχει αναπτύξει και είναι έτοιμο προς χρήση ένα νέο εργαλείο που μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια όλα σας τα δεδομένα σε περίπτωση στιγμή που είτε αναβαθμίζετε ή αλλάζετε τη συσκευή σας.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι για να μπορέσετε να κάνετε τη μεταφορά θα χρειαστεί να έχετε το νέο σας iPhone φυσικά αλλά και το παλιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι η παλιά σας συσκευή θα πρέπει να είναι λειτουργική.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Signal στη νέα σας συσκευή, να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και να πατήσετε στην επιλογή που σας ενημερώνει αν θέλετε να μεταφέρετε το λογαριασμό σας και όλο σας το ιστορικό.

Στη συνέχεια στην παλιά σας συσκευή θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, στο οποίο πρέπει να πατήσετε έτσι ώστε να επιτρέψετε να γίνει η μεταφορά και θα πρέπει επίσης να σαρώσετε κι έναν κωδικό QR που θα εμφανιστεί στη νέα σας συσκευή.

Η διαδικασία αυτή είναι κρυπτογραφημένη από άκρο εις άκρο και ο κωδικός QR που εμφανίζεται στη νέα σας συσκευή, δεν περιέχει οποιοδήποτε πληροφορία που μπορεί να εκθέσει τα πολύτιμα δεδομένα σας.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα