19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Samsung Galaxy Fold 2 ενδέχεται να μην έχει το S-Pen

1 min read
Samsung Galaxy Fold 2 May Not Come with S Pen1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Δεν πιστεύω να σας στεναχωρήσαμε αλλά αν είστε από αυτούς που περίμεναν με αγωνία να χρησιμοποιήσουν το S-Pen στο επερχόμενο Galaxy Fold 2, τότε πολύ απλά να σας το πούμε ότι μάλλον θα μείνετε με την όρεξη.

Καταστρέφοντας τα όνειρα των funs του Galaxy Fold που περίμεναν ανυπόμονα να χρησιμοποιήσουν το S-Pen με το επερχόμενο Galaxy Fold 2 , μια νέα έκθεση από τον ιστότοπο τεχνολογίας της Νότιας Κορέας The Elec ισχυρίζεται ότι το αναδιπλούμενο τηλέφωνο ενδέχεται να μην διαθέτει υποστήριξη για το S Pen.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Samsung Electronics εγκατέλειψε τα σχέδιά της για την υποστήριξη του S-Pen με το Galaxy Fold 2 τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η Samsung προφανώς ανησυχεί και καλά κάνει καθώς το πάχος του UTG που χρησιμοποιείται στο Galaxy Z Flip είναι μόλις 0,03 mm σε σύγκριση με το 0,4 mm του Galaxy Note 10 που υποστηρίζει το S-Pen.

Όμως θα μπορούσαμε να περιμένουμε ότι ο γίγαντας της τεχνολογίας της Νότιας Κορέας θα μπορούσε ίσως να το κάνει πραγματικότητα αφού καθώς η εταιρεία συνεργάζεται τώρα με την Corning για να αναπτύξει UTG για τις αναδιπλούμενες οθόνες της, ίσως το δούμε στο επόμενο Galaxy Fold 3.

Σύμφωνα με διαρροές και φήμες μέχρι στιγμής, το Galaxy Fold 2 θα διαθέτει οθόνη 7,59 ιντσών Dynamic AMOLED με ανάλυση 2213 x 1689 pixel. Η κύρια οθόνη είναι πιθανό να διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η μπροστινή οθόνη μπορεί να είναι 6,23 ίντσες με ανάλυση 2267 x 819 pixel και ρυθμό ανανέωσης 60Hz.

Η συσκευή θα φοράει τον Snapdragon 865 και μπαταρία χωρητικότητας περίπου 5.000mAh. Το κινητό είναι πιθανό να διαθέτει γρήγορη φόρτιση 25W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση στα 9W.

Ήδη γνωρίζουμε ότι η Samsung ενδέχεται να κυκλοφορήσει το Galaxy Note 20 και το Galaxy Fold 2 σε μια εικονική εκδήλωση στις 5 Αυγούστου. Σύμφωνα με τον tipster Jon Prosser , η εταιρεία θα ανακοινώσει το Note 20, το Fold 2 και μια παραλλαγή 5G του Z Flip αλλά και τα υπόλοιπα καλούδια που θα κυκλοφορήσουν στις 20 Αυγούστου.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα