29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Signal προσθέτει νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας το PIN

1 min read
Signal feat1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Δεν πιστεύω να μην ξέρετε την διάσημη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Signal η οποία έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά που μας αφορούν όλους μας, ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Τι WhatsApp και τι Telegram το Signal είναι από τα καλύτερα προγραμμάτα ανταλλαγής μηνυμάτων, βιντεοκλήσεων, διαμοιρασμό αρχείων και πολλά άλλα, κι όταν λέμε ασφάλεια και ιδιωτικότητα εννούμε πλήρη προστασία της ιδιωτικής σας ζωής καθώς ο server δεν έχει ποτέ πρόσβαση σε καμία από τις επικοινωνίες σας και ποτέ δεν αποθηκεύει κανένα από τα δεδομένα σας, ενώ προσφέρει end-to-end encryption δηλαδή τα δεδομένα αποθηκεύονται στα endpoints (δηλ. από χρήστες και όχι από διακομιστές) και οι εταιρείες δεν διατηρούν τα δεδομένα ούτε μπορούν να τα αποκρυπτογραφήσουν με master key.

Σύμφωνα λοιπόν με το beebom, σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα χαρακτηριστικό, ιδιαίτερα χρήσιμο θα λέγαμε, το οποίο σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα PIN σε έναν λογαριασμό Signal για να ασφαλίσετε όλα τα ευαίσθητα δεδομένα σας ή ακόμα για να το χρησιμοποιήσετε όταν θέλετε να μεταφέρετε το λογαριασμό σας σε άλλη συσκευή εύκολα και γρήγορα.

Η δυνατότητα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει είναι διαθέσιμη πλέον σε όλους τους χρήστες του Signal και μόλις ενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία θα μπορείτε να προσθέσετε ένα μοναδικό PIN στο λογαριασμό, τετραψήφιο ή μία σειρά αλφαριθμητικών χαρακτήρων το οποίο θα κρυπτογραφήσει τις επαφές σας, τα μηνύματα σας και τις πληροφορίες σας και θα σας δώσει ακόμα ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας.

Στην ουσία δηλαδή και το κινητό να σας κλέψουν(φάτη γλώσσα σου ρε) θα ξέρετε ότι τα δεδομένα σας είναι φυλαγμένα και προστατευμένα από τα αδιάκριτα μάτια.

Κάντε μία δοκιμή και κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή από το Google Play Store από εδώ, τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα