25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

OnePlus Z νέο κινητό που μπορεί να κυκλοφορήσει και ως “Nord by OnePlus” στις 10 Ιουλίου

1 min read
farmto table 3 21 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η OnePlus επιβεβαίωσε τα σχέδιά της για το ντεμπούτο ενός smartphone μεσαίας κατηγορίας για να επεκτείνει το ήδη υπάρχον χαρτοφυλάκιο της. 

Στην αρχή το όνομα του ήταν OnePlus 8 Lite ενώ στη συνέχεια άλλαξε σε  OnePlus Z , όμως από ότι δείχνουν τα πραγματα η τελική του ονομασία θα είναι «Nord by OnePlus» .

Όσον αφορά τις φημολογούμενες προδιαγραφές αναμένεται να διαθέτει οθόνη Super AMOLED 6,55 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και πιθανώς, ανάλυση Full-HD (2340 x 1080). Θα έχει μία selfie 16MP με εγκοπή και ένα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

oneplus z specs | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 765G με δυνατότητα 5G , με τουλάχιστον 6 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Προφανώς θα τρέχει το OxygenOS 10 που βασίζεται στο Android 10 ενώ η συσκευή θα συνοδεύεται από μια μικρή μπαταρία 4.300 mAh με 30W Warp Charging.

Στις κάμερες τώρα το OnePlus Z θα έχει μια κύρια κάμερα 64MP , μια δευτερεύουσα κάμερα 16MP (πιθανώς, εξαιρετικά ευρεία) και έναν αισθητήρα βάθους 2MP.

Το Nord by OnePlus μπορεί τελικά να γίνει ένα ξεχωριστό brand name που θα εστιάσει κυριως στην αγορά κινητών μεσαίας κατηγορίας,  άλλωστε αυτή είναι και η στρατηγική που υιοθέτησε η Xiaomi με το “Redmi by Xiaomi” για να διαφοροποιήσει τις δύο μάρκες.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα