25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung Galaxy Note 20 & Galaxy Fold 2 ενδέχεται να κυκλοφορήσουν στις 5 Αυγούστου

1 min read
Samsung Galaxy Note 10 review 91mobiles FB feat1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τα Samsung Galaxy Note 20 και το Galaxy Fold 2 αναμένεται να ανακοινωθούν σε online event στις 5 Αυγούστου..

Σύμφωνα λοιπόν με το donga.com, η Samsung θα διοργανώσει μια διαδικτυακή εκδήλωση όπου θα παρουσιάσει το νέο Galaxy Note 20 και Galaxy Fold 2 αφού η πανδημία του κοροναϊού συνεχίζει να εξαπλώνεται αλλά και οι διαδηλώσεις κατά του ρατσισμού επιδεινώνονται στις ΗΠΑ .

Αν λάβει κανείς ωστόσο υπόψη του ότι η Samsung συνήθως ανακοινώνει τις ναυαρχίδες της σειράς Note στις αρχές Αυγούστου η ημερομηνία φαίνεται να είναι λογική και αφού όλα δείχνουν τα πράγματα θα είναι ένα online event τότε η Samsung δεν θα το χάσει το ραντεβού της.

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει δύο μοντέλα της σειρά Galaxy Note 20. Το ένα θα είναι ένα κανονικό μοντέλο με οθόνη 6,7 ιντσών, ενώ το άλλο θα είναι ένα μεγαλύτερο μοντέλο 6,9 ιντσών και πιθανότατα θα ονομάζεται Galaxy Note 20 Ultra και όχι Note 20+ (αναμένεται να το δούμε).

Όσον αφορά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά το Note 20 θα διαθέτει έναν αισθητήρα 108MP HM1, έναν τηλεφακό 13MP που θα υποστηρίζει ζουμ έως 50x καθώς και έναν φακό υπερ ευρυγώνιο 12MP. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο σχεδιασμός του Galaxy Note 20 να μοιάζει με αυτόν του Note 10 και θα συνεχίσει να υποστηρίζει το S Pen. 

Όσο για το Galaxy Fold 2, αναμένεται να διαθέτει τον ίδιο μηχανισμό με το Galaxy Fold ενώ η οθόνη του θα είναι μεγαλύτερη αλλά και σχεδόν bezel-less.

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία της Samsung nα ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Note 20 και του Galaxy Fold 2 έως τον Ιούλιο.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα