23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Renders του νέου Galaxy Note 20 και του Note 20+

1 min read
note20 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η οικογένεια Galaxy Note τείνει να δανείζεται μερικά στοιχεία από τη σειρά S20 και όπως φαίνεται κάτι παρόμοιο πρόκειται να συμβεί και φέτος με το νέο Galaxy Note 20.

Οι OnLeaks και Pigtou μόλις δημοσίευσαν κάποια renders για το Galaxy Note 20 και το Note 20+ και φαίνονται κατευθείαν οι ομοιότητες με το Galaxy S20.

Πρώτον, οι μεγάλες οθόνες όπου σύμφωνα με πληροφορίες, το Note 20+ θα έχει οθόνη 6,9 ιντσών όπως το S20 Ultra και το Galaxy Note 20 αναμένεται με οθόνη 6,7 ιντσών ενώ και οι δύο εκδόσεις θα έχουν τουλάχιστον μία ή περισσότερες μονάδες κάμερας δανεισμένες από το S20 Ultra, συμπεριλαμβανομένου ενός φακού ζουμ periscope στο Note 20+.

Η σειρά αυτή της Samsung τα τηλέφωνα δηλαδή με πενάκια συνήθως είναι πιο τετραγωνισμένη από τη σειρά S20 και η Samsung συνηθίζει να δίνει περισσότερα δυνατά χαρακτηριστικά στη σειρά Note οπότε μην εκπλαγείτε αν δείτε περισσότερη μνήμη RAM ή πιθανές αναβαθμίσεις CPU.

Ωστόσο για φέτος αναμένεται να αλλάξουν τα πράγματα καθώς είμαστε εν μέσω πανδημίας και παρόλο που κάθε χρόνο η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Note τον Αύγουστο και κυκλοφορεί λίγες εβδομάδες μετά φέτος τα πράγματα ενδεχομένως να αλλάξουν.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα