25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ασταμάτητη η Xiaomi, ετοιμάζει ήδη το ΜΙ 11

1 min read
xiaomi mi 11 image1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020, πολλοί κατασκευαστές smartphone έχουν κυκλοφορήσει ήδη τις  πρώτες τους ναυαρχίδες, όπως τα Huawei P40 Pro, Oneplus 8 Pro και Meizu 17 Pro.

Φυσικά, και η Xiaomi κυκλοφόρησε επίσης τη σειρά του MI10 για να τους ανταγωνιστεί.

Όμως η Xiaomi δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και ήδη άρχισε να προετοιμάζει την νέα σειρά του Mi 11 που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Παρακάτω σας έχουμε μερικές από τις προδιαγραφές της συσκευής σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα.249,99€Flash Sale Creality 3D Ender-5 High Precision 3D Printer DIY KitΑποκτήστε το τώρα από το Cafago… Τελική τιμήΔείτε την προσφορά

xiaomi mi 11 image | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Οι κάμερες της συσκευής

Η σειρά του MI 11 θα χωριστεί σε τρεις εκδόσεις :  MI11 SE, MI11 και MI11 Pro. Τι γίνεται όμως με την κάμερά του;

Από ότι λέγεται, η κάμερα του MI11 θα αναβαθμιστεί από τα 0,1 δισεκατομμύρια στα 1,9 δισεκατομμύρια pixel, βάζοντας ως στόχο να πετύχει νέο ρεκόρ στο DxOMark. Τα τελευταία δύο χρόνια, η Xiaomi έχει βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα στις κάμερες, δίνοντας έμφαση στην έρευνα, την τεχνολογική καινοτομία και στις προτάσεις των οπαδών της. Έτσι θεωρείται βέβαιο ότι η νέα σειρά του MI11 θα διαθέτει πολύ καλύτερες κάμερες από αυτές που είδαμε στο Mi 10.

Οθόνη

Το Mi 11 θα στοχεύει στην αγορά των ναυαρχίδων και θα πρέπει να συνδυάζει χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών. Αναμένεται λοιπόν να αναβαθμιστεί και η οθόνη του, χρησιμοποιώντας μία κορυφαία καμπυλωτή AMOLED οθόνη της Samsung με ανάλυση 3K, ρυθμό ανανέωσης στα 120hz και ρυθμό δειγματοληψίας στα 180hz.

xiaomi mi 11 image 2 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Επεξεργαστής

Φυσικά, η νέα σειρά του MI11 θα χρησιμοποιεί τον πιο πρόσφατο και καλύτερο επεξεργαστή της Qualcomm, όπως το Snapdragon 875 SoC που θα είναι κατασκευασμένο με τη διαδικασία στα 5nm, γεγονός που θα καθιστά την συσκευή πολύ πιο ισχυρή στο Gaming.

πηγή: news.xiaomi-miui.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα