Ασταμάτητη η Xiaomi, ετοιμάζει ήδη το ΜΙ 11

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020, πολλοί κατασκευαστές smartphone έχουν κυκλοφορήσει ήδη τις  πρώτες τους ναυαρχίδες, όπως τα Huawei P40 Pro, Oneplus 8 Pro και Meizu 17 Pro.

Φυσικά, και η Xiaomi κυκλοφόρησε επίσης τη σειρά του MI10 για να τους ανταγωνιστεί.

Όμως η Xiaomi δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και ήδη άρχισε να προετοιμάζει την νέα σειρά του Mi 11 που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Παρακάτω σας έχουμε μερικές από τις προδιαγραφές της συσκευής σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα.249,99€Flash Sale Creality 3D Ender-5 High Precision 3D Printer DIY KitΑποκτήστε το τώρα από το Cafago… Τελική τιμήΔείτε την προσφορά

Οι κάμερες της συσκευής

Η σειρά του MI 11 θα χωριστεί σε τρεις εκδόσεις :  MI11 SE, MI11 και MI11 Pro. Τι γίνεται όμως με την κάμερά του;

Από ότι λέγεται, η κάμερα του MI11 θα αναβαθμιστεί από τα 0,1 δισεκατομμύρια στα 1,9 δισεκατομμύρια pixel, βάζοντας ως στόχο να πετύχει νέο ρεκόρ στο DxOMark. Τα τελευταία δύο χρόνια, η Xiaomi έχει βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα στις κάμερες, δίνοντας έμφαση στην έρευνα, την τεχνολογική καινοτομία και στις προτάσεις των οπαδών της. Έτσι θεωρείται βέβαιο ότι η νέα σειρά του MI11 θα διαθέτει πολύ καλύτερες κάμερες από αυτές που είδαμε στο Mi 10.

Οθόνη

Το Mi 11 θα στοχεύει στην αγορά των ναυαρχίδων και θα πρέπει να συνδυάζει χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών. Αναμένεται λοιπόν να αναβαθμιστεί και η οθόνη του, χρησιμοποιώντας μία κορυφαία καμπυλωτή AMOLED οθόνη της Samsung με ανάλυση 3K, ρυθμό ανανέωσης στα 120hz και ρυθμό δειγματοληψίας στα 180hz.

Επεξεργαστής

Φυσικά, η νέα σειρά του MI11 θα χρησιμοποιεί τον πιο πρόσφατο και καλύτερο επεξεργαστή της Qualcomm, όπως το Snapdragon 875 SoC που θα είναι κατασκευασμένο με τη διαδικασία στα 5nm, γεγονός που θα καθιστά την συσκευή πολύ πιο ισχυρή στο Gaming.

πηγή: news.xiaomi-miui.gr

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950