19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το WhatsApp αυξάνει το όριο των χρηστών στις βιντεοκλήσεις έως και 8 άτομα

1 min read
whatsapp1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Από τώρα και στο εξής, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις στο Whatsapp με 5, 6, 7 και ακόμη και 8 συμμετέχοντες!

Από τις πρώτες μέρες του Απριλίου, το WhatsApp δοκιμάζει ήδη τη νέα αυτή δυνατότητα που επιτρέπει την προσθήκη περισσότερων από 4 συμμετεχόντων σε μια φωνητική ή βιντεοκλήση.

Σήμερα το WhatsApp έχει αρχίσει να αναπτύσσει τη δυνατότητα προσθήκης 8 συμμετεχόντων σε μια ομαδική φωνητική κλήση ή βιντεοκλήση στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση iOS και Android beta ενώ και από ότι φαίνεται η επόμενη ενημέρωση λογισμικού θα επιτρέπει ομαδικές κλήσεις έως και οκτώ ατόμων.

76B9AFB3 7DF8 4F83 8224 1EBE28933850 768x275 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Με αυτήν τη δυνατότητα, το WhatsApp θέλει επίσης να ανταποκριθεί στη ζήτηση των καταναλωτών, ειδικά σε αυτές τις περιόδους περιορισμού λόγω του κοροναϊού.

Προς το παρόν, δεν έχει αποκαλυφθεί ημερομηνία για την επίσημη κυκλοφορία αυτή της λειτουργίας, αλλά αναμένουμε να φτάσει τις επόμενες ημέρες.

A38A2A28 2352 440E A878 1B5367F3B405 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ωστόσο είναι διαθέσιμο στην έκδοση WhatsApp beta.

Δεν ξέρετε τι είναι το WhatsApp Beta; Είναι μια έκδοση beta της ίδιας της εφαρμογής με την οποία μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο των δοκιμαστών beta και να την κατεβάσετε μέσω του Google Play Store. Απλά κάντε κλικ στον ακόλουθο ( σύνδεσμο ) και ακολουθήσετε τα βήματα.

Μόλις μπείτε στο πρόγραμμα WhatsApp beta θα έχετε πρόσβαση σε πολύ περισσότερες δυνατότητες και θα μπορείτε κατεβάσετε ενημερώσεις που δεν είναι ακόμα δημόσιες.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα