Το WhatsApp αυξάνει το όριο των χρηστών στις βιντεοκλήσεις έως και 8 άτομα

Από τώρα και στο εξής, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις στο Whatsapp με 5, 6, 7 και ακόμη και 8 συμμετέχοντες!

Από τις πρώτες μέρες του Απριλίου, το WhatsApp δοκιμάζει ήδη τη νέα αυτή δυνατότητα που επιτρέπει την προσθήκη περισσότερων από 4 συμμετεχόντων σε μια φωνητική ή βιντεοκλήση.

Σήμερα το WhatsApp έχει αρχίσει να αναπτύσσει τη δυνατότητα προσθήκης 8 συμμετεχόντων σε μια ομαδική φωνητική κλήση ή βιντεοκλήση στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση iOS και Android beta ενώ και από ότι φαίνεται η επόμενη ενημέρωση λογισμικού θα επιτρέπει ομαδικές κλήσεις έως και οκτώ ατόμων.

Με αυτήν τη δυνατότητα, το WhatsApp θέλει επίσης να ανταποκριθεί στη ζήτηση των καταναλωτών, ειδικά σε αυτές τις περιόδους περιορισμού λόγω του κοροναϊού.

Προς το παρόν, δεν έχει αποκαλυφθεί ημερομηνία για την επίσημη κυκλοφορία αυτή της λειτουργίας, αλλά αναμένουμε να φτάσει τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο είναι διαθέσιμο στην έκδοση WhatsApp beta.

Δεν ξέρετε τι είναι το WhatsApp Beta; Είναι μια έκδοση beta της ίδιας της εφαρμογής με την οποία μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο των δοκιμαστών beta και να την κατεβάσετε μέσω του Google Play Store. Απλά κάντε κλικ στον ακόλουθο ( σύνδεσμο ) και ακολουθήσετε τα βήματα.

Μόλις μπείτε στο πρόγραμμα WhatsApp beta θα έχετε πρόσβαση σε πολύ περισσότερες δυνατότητες και θα μπορείτε κατεβάσετε ενημερώσεις που δεν είναι ακόμα δημόσιες.

[Via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947