25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το TCL 10 Pro και το 10L θα λάβουν το Android 11 και ενημερώσεις ασφαλείας για 2 χρόνια

1 min read
tcl ds1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τον τελευταίο μήνα, η TCL παρουσίασε τα TCL 10 Pro και 10L.

Και οι δύο συσκευές κυκλοφόρησαν στις αρχές του μήνα και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αντιπροσωπεύουν τη νέα στρατηγική της εταιρείας για την αύξηση της δημοτικότητάς της εκτός της Κίνας.

Παρόλο που έχουμε δει ορισμένα τηλέφωνα TCL σε αναδυόμενες αγορές όπως η Βραζιλία, οι νέες συσκευές είναι πολύ πιο σημαντικές λόγω της παγκόσμιας διαθεσιμότητάς τους αφού και η εταιρεία προσπαθεί να προωθήσει ξεχωριστά το brand name TCL από τα Alcatel και BlackBerry.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία από αυτές τις συσκευές δεν είναι μια κορυφαία συσκευή. Προφανώς, η εταιρεία ακολουθεί αυτό που έκανε η HMD Global με την αναβίωση των smartphone της Nokia. Η φινλανδική εταιρεία ξεκίνησε με μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας και αργότερα κυκλοφόρησε πιο ανταγωνιστικές συσκευές. Ένα από τα πράγματα που βοήθησαν την HMD να καθιερώσει το όνομά της στην αγορά ήταν η ικανότητά της να παρέχει ταχύτερες ενημερώσεις Android. Προφανώς, το TCL θέλει να το μιμηθεί και αυτό.

Está disponível a primeira versão do Android 11 για δοκιμές ...

Σύμφωνα με την TCL, και τα δύο smartphone θα λάβουν τουλάχιστον μία σημαντική ενημέρωση Android, μαζί με τις ενημερώσεις ασφαλείας της κάθε δύο μήνες κατά τη διάρκεια μιας διετούς περιόδου. Με άλλα λόγια, και τα δύο smartphone θα λάβουν την επερχόμενη έκδοση Android 11.

Επιπλέον, ο όρος «τουλάχιστον» σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα μελλοντικής ενημέρωσης Android, πιθανώς Android 12. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από το πόσο ομαλή θα είναι η διαδικασία ενημέρωσης του Android 11 για αυτά τα smartphone.

TCL 10L

TCL 10

Το TCL 10L είναι πραγματικά ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας με το Snapdragon 665 SoC, RAM 6 GB, ενώ υπάρχουν δύο επιλογές αποθήκευσης – 64 GB και 128 GB, μπαταρία 4.000 mAh ενώ διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Στις κάμερες ξεχωρίζει ο κύριος φακός στα 48MP.

TCL 10 PRO

TCL 10

Το TCL 10 Pro είναι αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε ναυαρχίδα για την μεσαία κατηγορία αφού φοράει το Snapdragon 765G με 6 GB RAM και 128 GB αποθήκευση. Το κινητό διαθέτει οθόνη AMOLED 6,47 ιντσών με ανάλυση FHD +, waterdrop notch και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 4.500 mAh και διατίθεται με Android 10. Επιπλέον, έχει τετραπλή διάταξη κάμερας με την κύρια κάμερα στα 64MP.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα