15 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Πως να μπλοκάρετε κάποιον στο Instagram

1 min read
preview 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Instagram είναι μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που έχει μεγάλη απήχηση, τι γίνεται όμως με τα trolls ή τα spam bots. Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να τα αποκλείσετε.

Τι γίνεται όταν μπλοκάρετε κάποιον στο Instagram;

  • Δεν μπορεί πλέον να δει ή να κάνει like στις φωτογραφίες σας.
  • Δεν μπορεί να δει το προφίλ σας.
  • Εάν αναφέρει το λογαριασμό σας τότε δεν θα εμφανιστεί σχετική ειδοποίηση στο προφίλ σας.
  • Αυτόματα σταματάτε αν τον ακολουθείτε.
  • Τα σχόλιά του δεν διαγράφονται από τις φωτογραφίες σας.

Πώς να μπλοκάρετε κάποιον στο Instagram

Μεταβείτε στο προφίλ του χρήστη που θέλετε να μπλοκάρετε.

IMG_9719-2

Πατήστε τις τρεις μικρές κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία. Πατήστε μπλοκάρισμα – Block και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε ότι θέλετε να αποκλείσετε αυτόν τον χρήστη.

IMG_9720-2
IMG_9721

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Instagram

Εάν θέλετε να ξεμπλοκάρετε κάποιον, απλώς κάντε το αντίθετο. Μεταβείτε στο προφίλ του, αγγίξτε τις τρεις κουκκίδες και πατήστε Κατάργηση αποκλεισμού – Unblock δύο φορές.

IMG_9723

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα