16 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Realme ανακοινώνει την ημερομηνία λανσαρίσματος των νέων flagship X50 Pro 5G και 6 Pro στην Ελλάδα

1 min read
realme logo1 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

  • Το Realme X50 Pro 5G είναι ένα από τα πρώτα flagship που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon ™ 865 5G
  • Realme 6 Pro “6 Cameras. Pro Display” συνδυάζει 90Hz ρυθμό ανανέωσης οθόνης, διπλή selfie κάμερα και φορτιστή 30W Flash
  • Το Realme 6 Pro έρχεται να ολοκληρώσει το portfolio της ισχυρής σειράς 6
  • Το online λανσάρισμα θα είναι διαθέσιμο με Ελληνικούς υπότιτλους στο προφίλ της Realme στο Facebook https://www.facebook.com/realmeGR/

21 Μαΐου 2020 – η Realme, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο brand smartphone, ανακοινώνει πως το Realme X50 Pro 5G και το Realme 6 Pro θα λανσαριστούν επίσημα στη Ελλάδα.  Οι πωλήσεις του Realme X50 Pro 5G θα ξεκινήσουν 01 Ιουνίου 2020 και του Realme 6 Pro στις 22 Ιουνίου 2020.

Realme X50 Pro 5G: Ταχύτητα από το μέλλον

Το Realme X50 Pro 5G είναι ένα από τα πρώτα flagship που χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon ™ 865 5G, υποστηρίζοντας το δίκτυο NSA / SA 5G. Διατίθεται επίσης με 64MP Hawk Eye AI τετραπλή κάμερα, 32MP εξαιρετικά ευρυγώνια διπλή selfie κάμερα, AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και 65W SuperDart φορτιστή, γεγονός που το καθιστά μια αρκετά ανταγωνιστική ναυαρχίδα με εξαιρετικές αποδόσεις.

Realme 6 Pro: 6 κάμερες. Pro οθόνη

Το νέο Realme 6 Pro “6 Cameras. Pro Display” συνδυάζει 90Hz ρυθμό ανανέωσης οθόνης, διπλή selfie κάμερα και φορτιστή 30W Flash. Το Realme 6 Pro χρησιμοποιεί επίσης τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 720G, παρέχει 6 κάμερες και έχει ακόμα και πιο προηγμένη τεχνολογία στην κατηγορία τιμής του, καθιστώντας το την καλύτερη επιλογή για συσκευή με 6 κάμερες.

Ακολουθώντας το ρητό της μάρκας “Dare to leap”, το Realme 6 Pro έρχεται να ολοκληρώσει το portfolio της ισχυρής σειράς 6 βασισμένο στον συνδυασμό ισχυρής τεχνολογίας “64MP Pro Camera & Pro Display”. Το portfolio της σειράς Realme 6 περιλαμβάνει συνολικά τρία προϊόντα: Realme 6 Pro, Realme 6 και Realme 6i.

Η Realme κατατάσσεται συνεχώς στο top 7 των κατασκευαστών, σύμφωνα με το Counterpoint Research Monthly Market Pulse Feb 2020. Η Realme εισήλθε με επιτυχία σε 27 αγορές παγκοσμίως, καθιστώντας την ευρωπαϊκή αγορά ως μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες για την εταιρεία. Η Realme είναι τώρα παρούσα σε κορυφαίες αγορές στην Ευρώπη, όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Πολωνία και πολλές άλλες.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα