28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Google Chrome σύντομα θα σας επιτρέπει να ομαδοποιείτε τις καρτέλες (tabs)

1 min read
Snag b12be75 796x4131 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σίγουρα υπάρχουν δύο τύποι χρηστών όσον αφορά τη χρήση των browsers, αυτοί που ανοίγουν 800 καρτέλες όταν κάνουν περιήγηση στο διαδίκτυο και μετά δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα και αυτοί που ανοίγουν το πολύ 5 άντε 6 καρτέλες ίσα ίσα με τα βασικά για να μην χάνονται.

Εγώ πάντως τη στιγμή που τα γράφω αυτά έχω ήδη κοντά στις 40 καρτέλες ανοιγμένες στο firefox.

Γιατί σας τα λέμε όμως όλα αυτά, μα πολύ απλά επειδή η Google από την ερχόμενη εβδομάδα και σύμφωνα με το thenextweb.com και με την ανάρτηση στο blog της θα προσθέσει μία νέα εύχρηστη θα λέγαμε δυνατότητα, την ομαδοποίηση των καρτελών σας.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή τη νέα λειτουργικότητα ο χρήστης θα μπορεί να κάνει κλικ σε μία καρτέλα και να επιλέξει “προσθήκη σε ομάδα” ή Αγγλιστί “add to group”. Αυτό κυρίως μπορεί να σας βοηθήσει να ομαδοποιήσετε συναφείς καρτέλες για παράδειγμα πείτε ότι ψάχνετε μία συνταγή για μουσακά και έχετε ανοίξει πάνω από 10 συνταγές σε 10 διαφορετικά sites σε 10 διαφορετικές καρτέλες, τώρα πλέον για να μην χάνεστε θα μπορείτε να ομαδοποιήσετε όλες αυτές τις καρτέλες και να κάνετε ένα group και να τα έχετε όλα όμορφα και τακτοποιημένα.

Μπορείτε επίσης να αναδιατάξετε τις καρτέλες εντός της ομάδας όπως θέλετε και όπως σας βολεύει, όπως επίσης μπορείτε και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα ανοίξετε τον Chrome να τα βρείτε όλα από εκεί που τα αφήσατε.

Πραγματικά ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και μπορώ να πω ότι ανυπομονώ να το δοκιμάσω, να δω μήπως και μπει μία τάξη σε αυτό το χάος που επικρατεί κάθε φορά που σερφάρω στο διαδίκτυο.

Τα σχόλια δικά σας.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα