15 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Skype Ομαδική συνομιλία μέσω βιντεοκλήσης

1 min read
group video chat min1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η δημοφιλής εφαρμογή βιντεοκλήσεων Skype υποστηρίζει ομαδική συνομιλία

Συνδεθείτε με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς

Με τους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής, κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρεθείτε με παρέες φίλων, μέλη της οικογένειας ή συναδέλφους μαζί σε ένα μέρος. Με την εφαρμογή συνομιλίας μέσω βιντεοκλήσης Skype, η ομαδική βιντεοκλήση για έως και 50 άτομα είναι διαθέσιμη δωρεάν σε σχεδόν οποιαδήποτε κινητή συσκευή, tablet ή υπολογιστή.

Συνδεθείτε με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς

Το Skype γνωρίζει ότι το βίντεο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση των προσωπικών σχέσεων με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς, είτε βρίσκονται κοντά σας είτε σε άλλη ήπειρο. Δείτε τα πρόσωπα των αγαπημένων σας ανθρώπων και απολαύστε αυθόρμητες συναντήσεις με φίλους από οποιαδήποτε συσκευή, με την ομαδική συνομιλία μέσω βιντεοκλήσης.

Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να κάνετε σχέδια με τους φίλους σας, με το Skype. Και ποιος ξέρει, η συνομιλία μέσω βιντεοκλήσης μπορεί να αποδειχτεί πιο διασκεδαστική από οποιαδήποτε άλλα σχέδια! Οι οικογενειακές συναντήσεις γίνονται παιχνιδάκι, ακόμα και όταν η μαμά, ο μπαμπάς και τα παιδιά βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη στην ίδια χώρα ή οπουδήποτε στον κόσμο.

Συνεργαστείτε με συναδέλφους και συμμαθητές

Η ομαδική συνομιλία μέσω βιντεοκλήσης διευκολύνει τη συνάντηση και συνεργασία με έως και 50 άτομα ταυτόχρονα. Με την ομαδική κοινή χρήση οθόνης, μπορείτε να παρουσιάσετε διαφάνειες του PowerPoint, εγγραφές βίντεο και πολλά άλλα σε ολόκληρη την ομάδα σας. Οι συνάδελφοι που εργάζονται από απόσταση μπορούν να δουλέψουν πιο αποδοτικά και η εκμάθηση από απόσταση είναι πλέον εφικτή για σπουδαστές σε όλο τον κόσμο. Η ανάθεση έργων και η συζήτηση για τις προθεσμίες γίνονται ταχύτερα και πιο παραγωγικά με συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο, μέσω της ομαδικής βιντεοκλήσης του Skype.

Λήψη του Skype

Πρόσθετες δυνατότητες

Με την εφαρμογή συνομιλίας μέσω βιντεοκλήσης Skype, θα έχετε πρόσβαση σε ποικίλες πρωτοποριακές δυνατότητες:

Βίντεο πλήρους οθόνης

Το εντυπωσιακό βίντεο πλήρους οθόνης σάς δίνει τη δυνατότητα να εστιάζετε στην εργασία σας ενώ συμμετέχετε σε μια σύσκεψη ή σε μια απλή συνομιλία με τους φίλους σας.

Προσκλήσεις σε συνομιλία

Στείλτε προσκλήσεις σε συνομιλία σε οποιοδήποτε άτομο, ακόμα και σε άτομα που δεν χρησιμοποιούν Skype, με τη χρήση μιας μοναδικής σύνδεσης μέσω της οποίας μπορούν να συνδεθούν μαζί σας.

Θάμπωμα φόντου

Εστιάστε στον ομιλητή και όχι στο φόντο, χάρη σε μια νέα δυνατότητα της εφαρμογής Skype.

Δείτε περισσότερα εδώ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα