28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Δείτε τι νέο υπάρχει στον Firefox! έκδοση 76.0

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Κυκλοφόρησε λοιπόν η νέα έκδοση του Firefox για την ακρίβεια η νούμερο 76.0 η οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προστασία των κωδικών πρόσβασης του λογαριασμού σας στο διαδίκτυο, με καινοτόμες προσεγγίσεις.

Ας δούμε λοιπόν τι βελτιώνεται σε αυτήν τη νέα έκδοση:

  • Ο Firefox εμφανίζει κρίσιμες ειδοποιήσεις στον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης Lockwise όταν παραβιάζεται ένας ιστότοπος.
  • Εάν κάποιος από τους λογαριασμούς σας έχει παραβιαστεί και έχετε χρησιμοποιήσει τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε άλλους ιστότοπους, θα σας ζητηθεί να ενημερώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας ενώ θα εμφανίζεται ένα κλειδί που θα σας δείχνει ποιοι λογαριασμοί χρησιμοποιούν αυτόν τον ευάλωτο κωδικό πρόσβασης.
  • Μπορείτε εύκολα και απλά να συνθέσετε ασφαλείς, σύνθετους κωδικούς πρόσβασης για νέους λογαριασμούς.
  • Μπορείτε να δείτε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στην ενότητα Logins and Passwords εύκολα στο κύριο μενού ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε έναν κύριο κωδικό πρόσβασης για τον Firefox, τα Windows και το macOS ώστε να μπορείτε να συγχρονίζετε τις ρυθμίσεις σας και σε άλλες συσκευές.
  • Το Picture-in-Picture σάς επιτρέπει να προβάλετε το βίντεο που βλέπετε σε ξεχωριστό παράθυρο ανεξάρτητα από το τι κάνετε στον υπολογιστή σας, σε διαφορετικές εφαρμογές ακόμη και σε διαφορετικούς χώρους εργασίας.
  • Ο Firefox υποστηρίζει πλέον Audio Worklets που θα επιτρέπουν πιο πολύπλοκη επεξεργασία ήχου, όπως VR και gaming στο διαδίκτυο ενώ υιοθετεί από ορισμένα από τα αγαπημένα σας προγράμματα λογισμικού. Με αυτήν την αλλαγή, μπορείτε πλέον να συμμετάσχετε στις κλήσεις Zoom στον Firefox χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον λήψεις.
  • Το WebRender συνεχίζει τη διάθεσή του σε περισσότερους χρήστες του Firefox για Windows , τώρα διαθέσιμο από προεπιλογή σε μοντέρνους φορητούς υπολογιστές Intel με μικρή οθόνη (<= 1920×1200) για βελτιωμένη απόδοση γραφικών.
  • Μειώθηκε η σκιά γύρω από το πεδίο της γραμμής διευθύνσεων κατά το άνοιγμα μιας νέας καρτέλας.
  • Η γραμμή εργαλείων σελιδοδεικτών έχει επεκταθεί ελαφρώς σε μέγεθος για να βελτιώσει την επιφάνεια της οθόνης αφής.

Δεν επιλύθηκε ωστόσο η δυσλειοτουργία στην αναπαραγωγή ήχου όταν εκτελείτε την έκδοση 32-bit του Firefox των Windows από μια μονάδα δίσκου δικτύου. Αναμένεται να αντιμετωπιστεί σε μια προσεχή μελλοντική έκδοση του Firefox.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα