Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ο Firefox για Android υποστηρίζει τώρα πάνω από 450 επεκτάσεις

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι διάφορες επεκτάσεις στους γνωστούς μας browsers π.χ. firefox, chrome, edge είναι εξαιρετικά χρήσιμες σε επιτραπέζιους υπολογιστές όμως για τα smartphones εκεί τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά αφού σπάνια μία εφαρμογή περιήγησης ιστού για κινητά υποστηρίζει επεκτάσεις. Όμως όχι πια, αφού αυτή την εβδομάδα, ο Firefox για Android κάνει ένα μεγάλο βήμα και αναφέρει ότι υποστηρίζει πάνω από 450 νέες επεκτάσεις.

Όπως αναφέρει λεπτομερώς η Mozilla σε μια ανάρτηση της στο blog, αυτή την εβδομάδα ανοίγει την υποστήριξη για εκατοντάδες επεκτάσεις για τον Firefox στο Android, με τις επεκτάσεις αυτές να είναι διαθέσιμες μέσω του Mozilla Firefox Add-On Store.

Η Mozilla σχετικά αναφέρει:

Η Mozilla ανακοίνωσε περισσότερες από 450 νέες επεκτάσεις (λογισμικό που προσθέτει νέα χαρακτηριστικά ή λειτουργίες στο πρόγραμμα περιήγησης) για τους χρήστες του Firefox για Android στην εκδήλωση της Mozilla Σελίδα Addons.mozilla.org (AMO) Android. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου ανοικτού οικοσυστήματος επεκτάσεων για κινητά τηλέφωνα, όπου οι προγραμματιστές είναι πλέον ελεύθεροι να δημιουργούν και να δημοσιεύουν επεκτάσεις και οι χρήστες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση και να τις εγκαθιστούν στον Firefox για Android.

Παρόλο που η λειτουργικότητα είναι ακόμα αρκετά νέα, υπάρχουν ήδη διαθέσιμες κάποιες επεκτάσεις που είναι σε εξέλιξη. Αυτές περιλαμβάνουν τις YouTubeUtils (που προσθέτει επιπλέον λειτουργικότητα στον ιστότοπο του YouTube για κινητά), RedditAnnoyances (το οποίο μπλοκάρει το “Continue with App “prompt), Android Scroll Bottom (το οποίο προσθέτει ένα κουμπί μενού για μετάβαση στο κάτω μέρος μιας ιστοσελίδας), και Ink for Google (μια επέκταση τρίτου μέρους που εφαρμόζει μια ανανέωση Material Design σε διάφορες ιστοσελίδες της Google).

Κατεβάστε τώρα την τελευταία έκδοση του Firefox για Android από το Google Play Store.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα