23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Mozilla εγκαινιάζει υπηρεσία VPN για Android, Chromebook και Windows

1 min read
Mozilla VPN for Android and Chromebooks1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Mozilla, η εταιρεία πίσω από τον Firefox broswser, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει υπηρεσία VPN σε Android, Chromebook και Windows.


Η εταιρεία που είναι περισσότερο γνωστή για τον browser της τον firefox εγκαινιάζει μία νέα υπηρεσία  VPN με χρέωση 4,99 δολάρια, ωστόσο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμαστική έκδοση.

Υπάρχει ήδη μια ελεύθερη έκδοση του Mozilla VPN ως πρόσθετο βέβαια όμως η νέα υπηρεσία θα προσφέρει πλήρη προστασία συσκευών και η Mozilla ισχυρίζεται ότι δεν θα καταγράφεται απολύτως τίποτα!

Η νέα υπηρεσία είναι βασισμένη στο νέο πρωτόκολλο Wireguard, το οποίο λέγεται ότι είναι ταχύτερο και πιο ασφαλές από άλλα δημοφιλή πρωτόκολλα όπως το OpenVPN. Οι χρήστες θα μπορούν να συνδέσουν έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα στο VPN και να έχουν πρόσβαση σε διακομιστές σε περισσότερες από 30 χώρες.

Μπορεί να μην φαίνεται όλο αυτό εντυπωσιακό, αλλά η αξιοπιστία της Mozilla όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σε όλους μας λίγο πολύ γνωστή γι αυτό και ο firefox είναι πολύ δημοφιλής. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στις περισσότερες συσκευές Android.

Προς το παρόν ωστόσο η υπηρεσία όπως προαναφέραμε βρίσκεται σε δοκιμαστική έκδοση και μόνο οι χρήστες των Η.Π.Α. μπορούν να συμμετάσχουν, όμως η Mozilla επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να επεκτείνει σύντομα αυτήν την υπηρεσία VPN σε περισσότερες χώρες, περιοχές και συσκευές.

Για να συμμετάσχετε στην λίστα αναμονής για το VPN Mozilla, θα χρειαστεί να κατευθυνθείτε εδώ για να ζητήσετε μια πρόσκληση ή να κατεβάσετε την Android εφαρμογή από το Google Play Store.

9to5google

Δείτε επίσης

Τελικά ποια υπηρεσία VPN να διαλέξω;

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα