25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Realme TV: πήρε πιστοποίηση από τη Google – και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα

1 min read
Realme TV coming soon to India 15828856331 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι προσπάθειες της Realme να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της θα λέγαμε ότι πάνε αρκετά καλά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Madhav Sheth, είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι η Realme θα φέρει την τηλεόραση στην Ινδία το δεύτερο τρίμηνο του 2020 και αναμένουμε την κυκλοφορία της και στις υπόλοιπες αγορές.

Η πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι η γκάμα των έξυπνων τηλεοράσεων της Realme θα βασίζεται σε Android. Το στιγμιότυπο οθόνης που κοινοποιείται στο Twitter δείχνει το όνομα κωδικού της τηλεόρασης να είναι “ikebukuro” που αναφέρεται σε μια τηλεόραση που βασίζεται στην ChangHong.

EWJ49Q6XsAUFhX5 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
The code name “ikebukuro” refers to a ChangHong based TV already used by a few brands. The SoC is an MStar T16.

EWJ46NGXsAERRSU 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τώρα, αρκετοί άλλοι OEM, συμπεριλαμβανομένων των BenQ, Vu Televisions και Micromax, έχουν επίσης συσκευές με το ίδιο όνομα κωδικού. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κατασκευαστές κατασκευάζουν συνήθως τα προϊόντα τους σε υπάρχοντα μοντέλα από άλλα ODM. Πριν από την ολοκλήρωση του σχεδιασμού, επιλέγεται το επιθυμητό φύλλο προδιαγραφών και όταν δοθεί το πράσινο φως, τότε κατασκευάζεται το αντίστοιχο ODM.

Στο εσωτερικό το SoC θα είναι το Mstar T16 που βασίζεται σε έναν κατασκευαστή της Ταϊβάν είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα επιλογή εδώ.

Η Realme δοκιμάζει την τηλεόραση αρκετό καιρό ώστε να είναι έτοιμη για εμπορική κυκλοφορία, ενώ να σημειώσουμε ότι η Realme αναμενόταν να ξεκινήσει τη Realme TV ήδη από τον Απρίλιο, αλλά λόγω της τρέχουσας κατάστασης και του lockdown λόγω κοροναϊού καθυστέρησε.

Μια πρόσφατη καταχώριση στο BIS αποκάλυψε ότι υπάρχουν ήδη μοντέλα τηλεοράσεων LED 43 ιντσών και 32 ιντσών. Ωστόσο, δεν είναι σαφές για το πόσα μοντέλα μπορεί να κυκλοφορήσει η Realme, αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου Madhav Seth, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η Realme πρόκειται να διαθέσει διάφορα μεγέθη στην αγορά .

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε και την τιμολογιακή πολιτική της Realme σε κάθε χώρα.

 

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα