26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

COVID-19: Αλλαγή πολιτικής των Google Ads

1 min read
google1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Στη συνεχιζόμενη καραντίνα από την εξάπλωση του κοροναϊού, η Google φαίνεται ότι χαλαρώνει τους  περιορισμούς που σχετίζονται με τις διαφημίσεις με τον κοροναϊό.

Πριν μόλις από ένα μήνα ο CEO της Google / Alphabet Sundar Pichai δημοσίευσε μια επιστολή σχετικά με το τι κάνει η Google για να ανταποκριθεί στην κρίση από τον COVID-19 και αποκάλυψε ότι είχε μπλοκάρει “δεκάδες χιλιάδες” διαφημίσεων στο διαδίκτυο, οι οποίες προσπαθούσαν να επωφεληθούν από τον COVID-19.

techlog.gr – Η Google προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε φύλλα δεδομένων σχετικά με τον COVID-19

Σύμφωνα λοιπόν με τον ιστότοπο Axios  φαίνεται ότι αλλάζει το σκηνικό με τη Google να χαλαρώνει τα περιοριστικά μέτρα σε αυτούς τους τύπους διαφημίσεων καθώς οι διαφημιζόμενοι μπορούν πλέον να τρέχουν διαφημιστικές καμπάνιες που σχετίζονται με τον κοροναϊό και έτσι άμεσα εμπλεκόμενοι όπως “κυβερνητικές οντότητες, νοσοκομεία, ιατροί και μη κυβερνητικοί οργανισμοί θα μπορούν να ξεκινήσουν μία καμπάνια αυτήν την εβδομάδα.

Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να υπάρξει κάποια σχετική ανακοίνωση από τη Google με αυτή την αλλαγή πολιτικής ενώ αναμένεται να εξεταστεί με ποιον ακριβώς τρόπο θα προβάλλονται τέτοιου είδους διαφημίσεις.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα