Σύμφωνα με πληροφορίες το τμήμα smartphone της LG σκοπεύει να καταργήσει τη σειρά «G» που χρησιμοποιεί η εταιρεία από το 2012.

Η έκθεση από τη Naver αναφέρει ότι η LG διακόπτει τη μάρκα «G», αν και δεν είναι σαφές τι επιπτώσεις θα έχει καθώς η επόμενη ναυαρχίδα εξακολουθεί να είναι «G9 ThinQ», αλλά υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί ένα SoC Snapdragon 700 Series, αντί των σειρών των 800 που χρησιμοποιούν σήμερα τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα.

Η επόμενη ναυαρχίδα της LG αναμένεται επίσης να διαθέτει μια αποσπώμενη δεύτερη οθόνη, όπως ακριβώς και το G8X του περασμένου έτους , καθώς και μια οθόνη 6,7 ιντσών (ή ενδεχομένως μεγαλύτερη) και τέσσερις κάμερες.

Εν τω μεταξύ η LG ανακοίνωσε:

Για οκτώ γενιές, η σειρά G προσφέρει αξιοπίστες λύσεις τεχνολογίας σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Από τις κάμερες σούπερ ευρείας γωνίας έως τις ευέλικτες οθόνες με ήχο υψηλής πιστότητας και τις οθόνες Quad DAC με οθόνη 1440p, η σειρά G είναι από τα πρώτα χρόνια της καινοτομίας των smartphone από το 2012. Προσβλέπουμε να μοιραστούμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.

[Via]