18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Microsoft Flight Simulator 2020 και multiplayer mode

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Flight Simulator της Microsoft είναι από τα παιχνίδια που ανυπομονούμε να παίξουμε για φέτος και νομίζω δεν είμαστε και οι μόνοι.

Πριν την κυκλοφορία του λοιπόν η εταιρεία που το κατασκευάζει η Asobo Studio κοινοποίησε ένα βίντεο για το multiplayer mode.

Όπως διαβεβαιώνει η Mixrosoft,  στο παιχνίδι θα μπορούνε να συνδέονται και να παίζουν παίκτες από όλο τον κόσμο με την απόλυτη ισχύ και αξιοπιστία της πλατφόρμας  Azure  και με δυνατότητα όλοι οι παίκτες να βλέπουν τους υπόλοιπους σε πραγματικό χρόνο.

Μία άλλη διαθέσιμη επιλογή είναι ότι οι παίκτες θα μπορούν να σχηματίζουν ομάδες και να πετάνε μαζί με έναν αρχηγό ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αλλάζει ρυθμίσεις όπως τον καιρό και τον χρόνο.

Η λειτουργία multiplayer περιλαμβάνει ταυτόχρονα και πτήσεις σε πραγματικό χρόνο με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης να συμπληρώνει τη ροή του παιχνιδιού εάν κάποιος χρήστης αποσυνδεθεί και χαθεί το ίχνος του

Ο διευθύνων σύμβουλος της Asobo Studio, Sebastian Wloch, δήλωσε ότι οι διακομιστές του Flight Simulator μπορούν να χειριστούν “δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες αεροπλάνα τη φορά”,  και να επεξεργάζονται τις χιλιάδες  πτήσεις, που θα φορτώνουν σε πραγματικό χρόνο.

Θα περιλαμβάνει επίσης κάθε αεροδρόμιο του πλανήτη , με 80 επιλεγμένα εικονικά αεροδρόμια τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου τα οποία θα έχουν και μοναδικά χαρακτηριστικά που θα νομίζετε ότι πετάτε στα αλήθεια, ενώ θα έχει και τον καιρό σε πραγματικό χρόνο που θα αλλάζει ανάλογα .

Το Microsoft Flight Simulator αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος για PC και πιο συγκεκριμένα για  Windows 10 και Xbox One. Θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω του  Xbox Game Pass .

[Via]

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα