28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

LIVE χάρτης κοροναϊού (COVID-19) για ΕΛΛΑΔΑ

1 min read
Screenshot 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είναι γεγονός ο νέος διαδραστικός χάρτης κρουσμάτων για τον κοροναϊό για την Ελλάδα είναι Online.

Όλο το έργο είναι μία αξιέπαινη προσπάθεια από μία ομάδα νέων, ομοϊδεάτων, δημιουργικών μηχανικών.

Δείτε εδώ το site τους.

Σε σχετική τους ιστοσελίδα στο facebook αναφέρουν

Να είστε ασφαλέστεροι στους δρόμους.

Έχετε ποτέ πέσει θύμα εγκληματικών ατυχημάτων; Ίσως κάποιος έκλεψε το πορτοφόλι σου, έσπασε το αυτοκίνητό σου ή σε κακοποίησε σεξουαλικά; Πιστεύουμε ότι είναι το δικαίωμα όλων να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς στους δρόμους. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που να σας βοηθά, να είστε και να αισθάνεστε πιο ασφαλείς, επιτρέποντάς σας να βοηθήσετε άλλους! Το Pineza είναι μια εφαρμογή πλήρους αξιολόγησης που προσφέρει τρεις βασικές λειτουργίες: Βάλτε μια καρφίτσα σε έναν χάρτη που αντιπροσωπεύει ένα εγκληματικό περιστατικό. Περιηγηθείτε στο χάρτη για να ανακαλύψετε περιστατικά άλλων. Ενημερώστε πότε συνέβη ένα περιστατικό κοντά σας. Αυτές οι βασικές λειτουργίες σας επιτρέπουν να προβλέψετε σε ποιους χώρους θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να σας επιτρέπουν να μοιράζεστε τα περιστατικά σας. Το σύστημα ειδοποιήσεων θα σας ενημερώσει εάν έχει πέσει κοντά σας ένας πείρος, υπενθυμίζοντάς σας να είστε προσεκτικοί αν χρειαστεί. Μας ενδιαφέρει το ιδιωτικό σας απόρρητο. Έτσι, ΔΕΝ αποκαλύπτουμε κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα. Κάθε νέα καρφίτσα είναι εντελώς ανώνυμη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες!

Σχετικά με την ομάδα.

Είμαστε μια ομάδα νέων, ομοϊδεάτων, δημιουργικών μηχανικών. Πιστεύουμε ότι είναι δικαίωμα όλων να περπατούν ελεύθερα και με ασφάλεια στους δρόμους. Είμαστε εμείς οι ίδιοι θύματα εγκληματικής συμπεριφοράς και πιστεύουμε ότι πρέπει να αναλάβουμε δράση. Το Pineza είναι ένα project crowdsourcing, το οποίο επιτρέπει τη συλλογή δεδομένων εγκληματικής συμπεριφοράς. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα βοηθάει κάθε άτομο να είναι πιο ασφαλές βοηθώντας ο ένας τον άλλον.

Αγαπάμε το περπάτημα στους δρόμους
Θέλουμε να αισθανόμαστε ελεύθεροι και ασφαλείς
Ας το κάνουμε μαζί!

Συγκεκριμένα, στο χάρτη μπορείτε να δείτε το σύνολο των κρουσμάτων από τον κορονοϊό, τους θανάτους και τις αναρρώσεις. Επίσης, υπάρχει γράφημα με κρούσματα ανά περιοχή της χώρας και κάποιες χρήσιμα links με οδηγίες για το κοινό από τον ΕΟΔΥ.

Δείτε τον χάρτη εδώ:

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα