29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google Stadia: Πιάνει κόκκινα στο Google Play Store με 500.000 λήψεις

1 min read
streaming developers president harrison conference francisco announcing 34fab1ba 6379 11ea 9f9f cfbcf00f93181 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο η Google εγκαινίασε  την cloud gaming υπηρεσία της, το Stadia στο Play Store  το οποίο άγγιξε σήμερα τις 500.000 λήψεις.

Το Google Stadia, η cloud gaming υπηρεσία της Google είναι γνωστό ότι είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες περιοχές και συσκευές ωστόσο σταδιακά επεκτείνεται για να καλύψει ακόμα περισσότερες περιοχές αλλά και κινητά άλλων  κατασκευαστών.

Πρόσφατα, η Google προσέθεσε και άλλα 19 Android smartphone στη λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές, όπως το Galaxy Note 10, το Galaxy S20, το Galaxy S10 και το Asus Razer Phone I και II.

Google Stadia: Ποια τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της νέας υπηρεσίας;

Μετά από τη τρίμηνη δωρεάν συνδρομή στου χρήστες chromecast η Google εργάζεται πάνω σε νέα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα πρόσβαση στο YouTube streaming,  κοινή χρήση και διαμοιρασμός παιχνιδιών μεταξύ των μελών της οικογένειας και διάφορες αλλαγές κυρίως στο interface της υπηρεσίας, ενώ έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ανοίξει ένα νέο gaming studio στην Καλιφόρνια.

Google Stadia vs. GeForce Now vs. PlayStation Now vs. Project xCloud: Τελικά ποιος θα επικρατήσει;

“Το νέο στούντιο Playa Vista θα επικεντρωθεί στην παροχή αποκλειστικών παιχνιδιών, χρησιμοποιώντας νέους μηχανισμούς , δημιουργικούς τρόπους παιχνιδιού και μοναδικά μοντέλα αλληλεπίδρασης που μόλις αρχίζουμε να εξερευνούμε”, γράφει η Google σε μια ανάρτηση στο blog της.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα