29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Samsung τα φορτώνει στον κοροναϊό για τις μειωμένες πωλήσεις του Galaxy S20

1 min read
samsung galaxy s20 camera1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Χαμηλές πτήσεις φαίνεται να κάνουν οι πωλήσεις του νέου Samsung Galaxy S20.


Την περασμένη εβδομάδα αναφέραμε ότι η Samsung αποφάσισε να κλείσει το εργοστάσιο παραγωγής smartphones της στο Gumi μετά από ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού ενώ νωρίτερα σήμερα η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι ακόμη ένας εργαζόμενος έχει νοσήσει.

Έτσι λοιπόν ήρθε ως απόρροια όλων αυτών η Samsung, η οποία τα βάζει με τον κοροναϊό για τα χαμηλά νούμερα στις πωλήσεις της νέας της σειράς κινητών Galaxy S20 στη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με το 9to5Google, η εταιρεία πώλησε 70.800 μονάδες την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, πολύ μικρός αριθμός για τη Samsung αν λάβει κανείς υπόψη του ότι το  Galaxy S10, είχε πουλήσει 140.000 μονάδες ενώ το Galaxy Note 10 220.000 μονάδες.

Εκπρόσωπος της Samsung χαρακτηριστικά αναφέρει ότι οι πωλήσεις επηρεάστηκαν αισθητά από τον μειωμένο αριθμό των επισκεπτών σε offline καταστήματα λόγω φόβων για τη μόλυνση από τον κοροναϊό, ενώ είπε ότι η Samsung δεν είναι η πρώτη εταιρεία που έχει επηρεαστεί από το ξέσπασμα του ιού, καθώς νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αναφέρθηκε ότι η Microsoft έχει αναθεωρήσει κι αυτή τους στόχους της αφού αναμένει λιγότερες πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών αυτό το τρίμηνο.

Πληροφοριακά να σας αναφέρουμε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) δήλωσε ότι το Σάββατο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανήλθαν στα 85.403 παγκοσμίως. Από αυτά τα 3.150 στη Νότια Κορέα, η οποία είναι η δεύτερη σε ποσοστό πληγείσα περιοχή μετά την Κίνα σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ 2.924 έχουν πεθάνει από τη νόσο.

[Via]

Δείτε επίσης

Κοροναϊός: Δείτε live τον χάρτη εξάπλωσης του ιού

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα