26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Microsoft: Ο κοροναϊός θα πλήξει και τα Windows

1 min read
Windows 10 1809 Safe Removal 0001 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αργεί ακόμα να βγει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού και όπως καταλαβαίνετε κανείς ακόμα δεν έχει ανοσία σε αυτόν τον διάσημο ιό, πόσο μάλλον και οι εταιρείες τεχνολογίας.


Σε σχετική της ανακοίνωση λοιπόν η Microsoft και συγκεκριμένα σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters και τους Financial Times  είπε ότι «Παρόλο που βλέπουμε ότι τα Windows έχουν ισχυρή ζήτηση σύμφωνα πάντα με τις προσδοκίες μας, η αλυσίδα εφοδιασμού επιστρέφει στην κανονική της λειτουργία με βραδύτερο ρυθμό από ότι αναμενόταν για το πρώτο τρίμηνο του 2020″.

 

Apple: Μειώνονται οι αποστολές του iPhone λόγω του κοροναϊού

Η εταιρεία σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της από τις πωλήσεις των Windows είχε υπολογίσει έσοδα ύψους 10,75 δισ. και έως 11,15 δισ. δολαρίων μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου του τρέχοντος οικονομικού έτους, όμως τώρα εμφανίζεται επιφυλακτική και αμφιβάλει κατά πόσο θα μπορέσει να πετύχει αυτόν τον στόχο.

Να σημειώσουμε όμως ότι στη σχετική αυτή ανακοίνωση της η Microsoft δεν συμπεριέλαβε τα έσοδα από άλλους κλάδους της εταιρείας όπως τα Office, το cloud computing και το κλάδο των παιχνιδιών βλέπε Xbox αλλά πρόσθεσε: “Τα πράγματα θα μπορούσαν να επιδεινωθούν δεδομένου ότι έμεινε ένας άλλος μήνας για να κλείσει το τρίμηνο”.

«Κανείς δεν είναι άνοσος», είπε ο Brent Thill, αναλυτής της Jefferies. “Ακόμη και οι καλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον πλανήτη.”

Δείτε επίσης

Κοροναϊός: Επηρεάζει αρνητικά τον χώρο της τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα