23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Windows 10X εγκαταστάθηκαν κανονικά σε ένα MacBook και ένα Surface Go

1 min read
2sw6Ldz | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ακούγεται τρελό, αλλά δεν είναι. Διαβάστε παρακάτω


Το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 10X το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους, ακόμα δεν πρόλαβε καλά καλά να παρουσιαστεί και βρέθηκε να είναι εγκατεστημένο σε ένα MacBook και σε ένα Surface Go.

Την περασμένη εβδομάδα η Microsoft κυκλοφόρησε έναν εξομοιωτή του νέου λειτουργικού συστήματος και προγραμματιστές κατάφεραν να απομονώσουν και να απεικονίσουν τον πυρήνα του και να το εγκαταστήσουν σε πραγματικό υπολογιστή.

Τα νέα Windows 10X είναι σχεδιασμένα να τρέχουν σε διπλές οθόνες, που χρησιμοποιούν τώρα τελευταία τα αναδιπλούμενα κινητά, βέβαια στο MacBook που έχει μία οθόνη έτρεξε κανονικά και η οθόνη χωρίστηκε στα δύο στη μέση.

Ένας άλλος προγραμματιστής κατόρθωσε να εγκαταστήσει και να τρέξει τα Windows 10X στο Surface Go της Microsoft και παρόλο που σχεδόν η υποστήριξη για drivers είναι ελάχιστη κατάφερε να κάνει ακόμα και casting την οθόνη σε άλλες συσκευές.

Αν όλα αυτά σας ιντριγκάρουν και σας εγείρουν την περιέργεια υπάρχει και ένας πλήρης οδηγός με τα βήματα εγκατάστασης των Windows 10X σε πραγματικό hardware, αλλά θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τις εντολές PowerShell, με το διαχωρισμό του σκληρού δίσκου και πολύ περισσότερο να έχετε λίγο προχωρημένες γνώσεις Η/Υ.

Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα Windows 10X αργότερα μέσα στο έτος σε συσκευές διπλής οθόνης. Θα είναι προεγκατεστημένα σε tablets όπως το Surface Neo και η Microsoft κυκλοφορήσε αυτό το emulator κυρίως για να επιτρέψει στους προγραμματιστές να ετοιμάσουν τις εφαρμογές τους.

theverge

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα