19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Καινοτομεί η Πρέβεζα ιδρύοντας την πρώτη Ακαδημία Ψηφιακών Δεξιοτήτων

1 min read
jpg1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είναι πλέον στην τελική ευθεία στο να ξεκινήσει τη λειτουργία της  η πρώτη Ακαδημία Ψηφιακών Δεξιοτήτων από τη Cisco Networking Academy στο δήμο Πρέβεζας.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η συμφωνία θα υλοποιηθεί σε ένα πλάνο  ανάπτυξης εκπαιδευτικών προγραμμάτων ψηφιακών δεξιοτήτων από τη Cisco Networking Academy.

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο αναμένεται να ξεκινήσουν δύο τμήματα σύμφωνα και με τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της CISCO στην Αθήνα παρουσία των επικεφαλής αλλά και των Project Managers του προγράμματος από κάθε πλευρά.

Παρόντες ήσαν κ. Νίκος Γεωργάκος δήμαρχος Πρέβεζας  με το συνεργάτη του επικοινωνίας και Στρατηγικού Σχεδιασμού καθώς και Project Manager του εν λόγω προγράμματος Δημήτριο Γερογιάννη.

Από τη CISCO o Regional Sales Manager Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας κ. Νικόλαος Μποτίνης, ο Senior Account Manager Δημοσίου Τομέα κ. Νικόλαος Λαμπρογεώργος και η κα Έλενα Πρασσσάκη Marketing & Communications Manager και Cisco Networking Academy Manager Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας και τέλος από το Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος SCG που είναι και ο επίσημος πιστοποιημένος επιστημονικός φορέα εκπαιδευτικής και τεχνικής υποστήριξης στο πρόγραμμα της Cisco Networking Academy, η Γενική Διευθύντρια κα Πόπη Νοτιά και ο Υπεύθυνος Τεχνολογίας & Τεχνικής Εκπαίδευσης ο οποίος και θα είναι ο επιστημονικός και τεχνολογικός επιβλέπων στο πρόγραμμα κ. Δημήτριος Τσαούσογλου.

Κύριος σκοπός της Ακαδημίας είναι η κάλυψη του ψηφιακού χάσματος αλλά και η αντιμετώπιση φυσικά της υψηλής ανεργίας των νέων στο Δήμο και την Ήπειρο ευρύτερα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.netacad.com.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα