19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Xiaomi Poco X2 έρχεται με 8GB μνήμη RAM και Android 10

1 min read
xiaomi pocophone f1 retail box 840x5601 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πρόσφατα, εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων Geekbench 5 ένα νέο τηλέφωνο από την Xiaomi με το όνομα “Xiaomi Poco X2”.


Σύμφωνα με την καταχώριση, το smartphone θα έχει 8GB μνήμης RAM, επεξεργαστή 1.8GHz και θα τρέχει Android 10 ενώ πιάνει 547 μονάδες στις single-core δοκιμές και 1767 στις multi-core.

Είναι η πρώτη φορά που ακούμε για το Xiaomi Poco X2. Ωστόσο, υπάρχει μια άλλη συσκευή με τις ίδιες προδιαγραφές το Redmi K30.

Xiaomi Poco Χ2

Στις 11 Ιανουαρίου, υπήρξαν αναφορές ότι η Xiaomi είχε υποβάλει αίτηση για καταχώριση εμπορικού σήματος για το “POCO F2”. Αυτό δείχνει ότι η Xiaomi μπορεί να κυκλοφορήσει τελικά ένα Pocophone F2. Το υπο-σήμα Pocophone της Xiaomi (που ονομάζεται Poco στην Ινδία) έκανε το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2018 και το πρώτο τηλέφωνο ήταν το Pocophone F1. Αυτό το smartphone χρησιμοποιεί τις προδιαγραφές ναυαρχίδας, αλλά έχει χαμηλότερη τιμή, γεγονός που το καθιστά πολύ δημοφιλές. Ωστόσο, ήταν πάνω από ένα χρόνο από τότε που το Poco F1 κυκλοφόρησε χωρίς κάποιον διάδοχο γεγονός που απογοήτευσε τους fans της συγκεκριμένης συσκεύης.

Xiaomi Poco X2: Το πολυαναμενόμενο Poco F2 ή το Redmi K30;

Μια παράλληλη σύγκριση της καταχώρισης στο GeekBench των Xiaomi Poco X2 και Redmi K30 δείχνει ότι αυτά τα τηλέφωνα είναι βασικά τα ίδια – τουλάχιστον όσον αφορά το υλικό και τις επιδόσεις. Όπως είπαμε νωρίτερα, το Poco X2 έπιασε 547 και 1767 μονάδες στις δοκιμές του single and multi-core αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, το Redmi K30 πιάνει 542 και 1686 μονάδες αντίστοιχα.

Με παρόμοιο σκορ και επεξεργαστή, φαίνεται ότι το Poco X2 θα έρθει με ένα Snapdragon 730G SoC. Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός για αυτά τα τηλέφωνα είναι το κωδικό όνομα τους στο Geekbench 5. Ενώ το Poco X2 έρχεται με την κωδική ονομασία phoenixin, το Redmi K30 χρησιμοποιεί το ” phoenix “. Αυτό σημαίνει ότι το Redmi K30 και το Poco X2 θα μπορούσαν να είναι το ίδιο τηλέφωνο.

Pocophone : Θα κυκλοφορήσει το νέο της Smartphone (Poco F2 ; ) το 2020!

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε μια έκθεση που υποστηρίζει ότι το Pocophone F2 μπορεί τελικά να φτάσει το 2020. Ωστόσο, δεδομένου ότι το Redmi K30 είναι διαθέσιμο στην Ινδία, δεν έχει νόημα η Xiaomi να κυκλοφορήσει τη νέα σειρά Pocophone (μάρκα για την Ινδία).

Αναμένονται εξελίξεις.

gizchina

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα