29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Twitter: Ο CEO του twitter Jack Dorsey σκέφτεται να εισάγει το Bitcoin

1 min read
Twitter Bitcoin Crypto shutterstock website1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το Twitter εξετάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επέτρεπε στους χρήστες να στείλουν λεφτά ο ένας στον άλλο με Bitcoins.


Δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτό το χαρακτηριστικό θα ενσωματωθεί και στην άλλη εταιρεία που κατέχει ο Jack Dorsey, την Square, η οποία είναι μία  χρηματοπιστωτική εταιρεία που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο Dorsey δεν είχε κρύψει άλλωστε τη συμπάθεια του για το  Bitcoin όλα αυτά τα χρόνια. Η NewsBTC αναφέρει σχετικά για τον CEO του Twitter ότι το Bitcoin θα είναι ένα νόμισμα του Διαδικτύου και ότι η Square  σκοπεύει να ενσωματώσει συναλλαγές με Bitcoin. “Ο Dorsey υπήρξε σημαντικός επενδυτής για τις μικροπληρωμές με Bitcoin”, ανέφερε η έκθεση.

Ο Dorsey αυτόν τον καιρό θα ταξιδέψει στην Αφρική όπου και σκοπεύει να μείνει για τρεις με έξι περίπου μήνες φέτος και όπως χαρακτηριστικά λέει “για να καθορίσει το μέλλον”.

“Sad to be leaving the continent for now. Africa will define the future (especially the bitcoin one!). Not sure where yet, but I’ll be living here for 3-6 months mid-2020. Grateful I was able to experience a small part”.

Ο Dorsey έχει επίσης προσλάβει και προγραμματιστές της Bitcoin οι οποίοι από ότι φαίνεται θα δουλέψουν πάνω σε αυτό το νέο χαρακτηριστικό.

beebom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα