24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES 2020: Η TCL παρουσιάζει το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone τύπου clamshell

1 min read
TCL Folding Smartphone website1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών ήρθε και η σειρά της TCL να παρουσιάσει το  πρώτο smartphone της στη CES 2020 στο Λας Βέγκας.


Η εταιρεία παρουσίασε τη Δευτέρα ένα νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο τύπου clamshell με μία  εύκαμπτη οθόνη αφής 7,2 ιντσών όταν ξεδιπλώνεται πλήρως . Η συσκευή, ωστόσο, λέγεται ότι βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του «λειτουργικού πρωτοτύπου», πράγμα που σημαίνει ότι ίσως ακόμα να μην είναι έτοιμη για κυκλοφορία.

Η συσκευή τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 660 της Qualcomm και τρέχει το Android 9 Pie out-of-the-box, αλλά πιθανότατα θα έχει αναβαθμίσει τις προδιαγραφές της μέχρι να κυκλοφορήσει στην αγορά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο επίσημο όσον αφορά τις προδιαγραφές σε αυτή τη φάση. Το τηλέφωνο δεν διαθέτει selfie φωτογραφική μηχανή αλλά από τις εικόνες βλέπουμε ότι η TCL σκοπεύει να ενσωματώσει μια διάταξη quad-cam στην πλάτη.

Τα αναδιπλούμενα smartphones γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή όσο περνάει ο καιρός και ορισμένες εταιρείες, όπως η Samsung και η Huawei, ήδη εργάζονται με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεύτερης γενιάς για την κυκλοφορία των επόμενων τους μοντέλων

H Huawei λανσάρισε το αναδιπλούμενο Mate X στην Κίνα

Ενώ η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy Fold 2 στην επερχόμενη εκδήλωση Unpacked της εταιρείας στις 11 Φεβρουαρίου, η Huawei αναμένεται να ανακοινώσει ένα αναβαθμισμένο Mate Xs με ενισχυμένη πτυσσόμενη οθόνη και Kirin 990 SoC στο MWC 2020 τον επόμενο μήνα.

Εντωμεταξύ, η Motorola ανακοίνωσε επίσης το αναδιπλούμενο smartphone της Moto Razr στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά η κυκλοφορία του αναβλήθηκε απεριόριστα για λόγους που δεν εξήγησε πλήρως η εταιρεία.

beebom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα