27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung…και το όνομα αυτών: Samsung Galaxy S20, S20 + και S20 Ultra

1 min read
Samsung Galaxy S111 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Την περασμένη εβδομάδα σας είπαμε ότι το Samsung Galaxy S11 θα μπορούσε τελικά να μετονομαστεί σε Samsung Galaxy S20. Μέχρι στιγμής, φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι φήμες.


Πέρυσι είδαμε τρία διαφορετικά μοντέλα, το Galaxy S10e, το S10 και το S10 +. Το 2020 θα έχουμε επίσης τρεις εκδόσεις του Samsung Galaxy S20 με την εταιρεία να εγκαταλείπει τη γραμμή SXXe που άρχισε πέρυσι, τουλάχιστον σύμφωνα με την τελευταία διαρροή.

Όσον αφορά αυτά τα τηλέφωνα, έχουμε ήδη καταφέρει να δούμε το σχεδιασμό τους λεπτομερώς.

Συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους κάθε μοντέλου που θα κυμαίνεται από 6,2 έως 6,9 ίντσες. Σήμερα γνωρίζουμε τα υποτιθέμενα τελικά τους ονόματα με μία έκπληξη: δεν θα υπάρξει Galaxy S11e ή Galaxy S20e.

Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 + και Galaxy S20 Ultra

Όπως μπορέσαμε να μάθουμε μέσω της διαρροής στο Twitter του Ishan Agarwal, τα ονόματα της επόμενης ναυαρχίδας της Samsung θα είναι ως εξής: Samsung Galaxy S20, S20 + και S20 Ultra. Κάθε ένα από αυτά αναφέρεται στα μοντέλα των 6,2, 6,7 και 6,9 ιντσών, αντίστοιχα. Με αυτόν τον τρόπο, η Samsung εξαλείφει κάθε ίχνος του Galaxy S20e. Το συμπαγές μοντέλο πιθανόν να ακολουθήσει μία νέα στρατηγική.

Ο λόγος που το κάνει αυτό η Samsung είναι πιθανώς να αποφευχθεί κάποια σύγχυση με το νέο iPhone 11 αλλά και πολύ βολικά να το εναρμονίσει και με τον ερχομό του νέου έτους 2020 όπου θα παρουσιαστούν τα τηλέφωνα, δίνοντας την ονομασία S20 στη νέα σειρά των ναυαρχίδων της.

gizchina.com

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα